تظاهرات اعتراضی صهیونیست‌ها به توافق نفتی اسرائیل و امارات

يکشنبه 4 مهر 1400
17:23
تظاهرات اعتراضی صهیونیست‌ها به توافق نفتی اسرائیل و امارات صدها تن از ساکنان فلسطین اشغالی با شرکت در تظاهراتی مخالفت خود را با توافق نفتی رژیم اسرائیل و امارات اعلام کردند.

العالم - فلسطین اشغالی

صدها تن از صهیونیست‌ها در فلسطین اشغالی در اعتراض به انعقاد توافق نفتی بین امارات عربی متحده و رژیم اسرائیل تظاهرات به راه انداخت.

رسانه‌های رژیم صهیونیستی گزارش دادند که عصر دیروز شنبه صهیونیست‌ها با شرکت در این تظاهرات خواستار لغو این توافق شدند.

قرار است نفت امارات از بندر ایلات به بندر عسقلان در دریای مدیرترانه به وسیله خط لوله‌ای منتقل شود و از آنجا به قاره اروپا برسد.

انجمن‌ها و گروه‌های حمایت از محیط زیست دیروز خواهان برگزاری تظاهرات علیه این توافق شدند. آن‌ها می‌گویند فرآیند انتقال نفت به صخره‌‌های مرجانی در دریای سرخ آسیب خواهد زد.

اکتبر سال 2020 شرکت خط لوله اوراسیا یادداشت تفاهمی را با شرکت «مید رد لند بریدج» که مقر آن در امارات است، به منظور انتقال نفت خام و تولیدات نفتی از خلیج فارس به بازارهای غربی از طریق خط لوله انتقال نفت بین شهر ایلات در دریای سرخ و بندر عسقلان در دریای مدیترانه امضا کرد.

رژیم صهیونیستی در ماه اگوست همان سال توافق نامه عادی سازی روابط با امارات را امضا کرد که به دنبال آن، ده‌ها توافق نامه بین طرفین در زمینه‌های مختلف امضا شد.

0% ...

آخرین اخبار

وزنه‌برداری نوجوانان آسیا؛ دختر ایران بر بام قاره کهن ایستاد


سیا اطلاعات رژیم صهیونیستی درباره تهدید جان ترامپ را زیر سوال برد


دشواری های نتانیاهو در انتخابات؛ بحران‌ها  و شکاف‌های درون ائتلاف  راست گرا  


حماس برای مشارکت گسترده در انتخابات فلسطین اعلام آمادگی کرد


پاسخ تند عراقچی به وزیر خارجه فرانسه: دست از موعظه ریاکارانه به حقوق بشر بردارید


قدردانی حماس از مواضع دبیر شورای عالی امنیت ملی ایران درباره جنگ در غزه و لبنان


رژیم صهیونیستی طی ۲۴ ساعت ۱۰ نوبت به سوریه تعرض کرد


2 کشته از ارتش آمریکا در سقوط بالگرد+فیلم


بقایی : ترمیم زیست‌بوم دریایی تنگه هرمزباید بخشی از ترتیبات مدیریت آتی آن باشد


وزیر خارجه پیشین لبنان از استانداردهای دوگانه دولت در برخورد با مقاومت انتقاد کرد