جزئیات دیدار نفتالی بنت با دو وزیر اماراتی و بحرینی در نیویورک

دوشنبه 5 مهر 1400
10:20
جزئیات دیدار نفتالی بنت با دو وزیر اماراتی و بحرینی در نیویورک نفتالی بنت نخست وزیر رژیم صهیونیستی شب گذشته با خلیفه شاهین المرر وزیر مشاور دولت در امور خارجه ‎امارات و عبداللطیف الزیانی وزیر امور خارجه بحرین دیدار کرد.

العالم - فلسطین اشغالی امارات

به گزارش روز دوشنبه مرکز اطلاع رسانی فلسطین، شبکه ۷ تلویزیون رژیم صهیونیستی اعلام کرد که این دیدار در حاشیه نشست‌های مجمع عمومی سازمان ملل در نیویورک و در اولین سالروز امضای توافقنامه عادی‌سازی روابط بین کشورهای امارات و بحرین با رژیم صهیونیستی انجام گرفت.

بنت در این دیدار عنوان کرد که رژیم صهیونیستی در پی تقویت روابط با امارات و بحرین در تمامی زمینه‌ها خواهد بود.

وی ابراز امیدواری کرد که کشورهای بیشتری قدم در مسیر امارات و بحرین گذاشته و روابط خود را با رژیم صهیونیستی عادی‌سازی کنند.

نخست وزیر رژیم صهیونیستی ضمن ابراز خوشحالی از این دیدار، به اهمیت "توافق های آبراهام" اشاره کرد و گفت که این توافق ها از نظر این رژیم بسیار مهم هستند.

وی افزود: "مایلم به شما اطلاع دهم که با ملک عبد الله دوم، پادشاه اردن و عبد الفتاح سیسی، رئیس جمهور مصر دیدار کرده ام و این دو از از برقراری روابط بین ما و شما خرسند هستند و ما می خواهیم تا جایی که ممکن است این روابط را توسعه دهیم".

قرارداد سازش میان امارات متحده عربی و بحرین با رژیم صهیونیستی ۱۵ سپتامبر سال ۲۰۲۰ (۲۵ شهریور ۱۳۹۹) به صورت رسمی در حضور دونالد ترامپ رییس جمهوری پیشین آمریکا امضا شد و این دو کشور حاشیه خلیج فارس رابطه چندین ساله غیرعلنی خود را با صهیونیست ها آشکار و رسمی کردند.
از توافق نامه عادی‌سازی روابط با رژیم صهیونیستی موسوم به "توافق ابراهیم"، در کشورهای عربی و اسلامی به عنوان "توافق شرم" یاد می‌شود.

0% ...

آخرین اخبار

تجلیل وزیر امور خارجه از معلمان و دانش‌آموزان شهید


سرلشکر ایزدی: دست دشمن به صنعت هسته‌ای ما نرسید


قالیباف: تنگه هرمز تا رفع محاصره و تحریم نفت باز نمی‌شود


عادی‌سازی پنهان در پوشش ورزش؛ ریاض چگونه میزبان اشغالگران شد؟


تیراندازی در دبیرستانی در جنوب فیلیپین ۴ کشته و ۹ زخمی برجای گذاشت


اوچا: ۳۵۰ امدادگر در سال ۲۰۲۵ در جهان کشته شدند؛ بیش از نیمی در غزه


رئیس مجلس فردا به عراق سفر می‌کند


شاهکار مهندسین ایرانی در برقراری جریان برق فقط در ۵۰ دقیقه پس از حمله اشغالگران صهیونیست


دعوت به حضور ملت بزرگ ایران در اربعین رهبر شهید


سی‌ان‌ان: داماد ترامپ در دیدار۴ ساعته، نتانیاهو را برای پیشبرد طرح غزه تحت فشار گذاشت