سفیر پیشین تل‌آویو در آنکارا، سفیر این رژیم در بحرین شد

سه شنبه 13 مهر 1400
13:32
سفیر پیشین تل‌آویو در آنکارا، سفیر این رژیم در بحرین شد کابینه رژیم صهیونیستی با انتخاب «ایتان نائیه» سفیر پیشین تل‌آویو در ترکیه و سرپرست سفارتخانه این رژیم در امارات به عنوان سفیر تل‌آویو در بحرین موافقت کرد.

العالم - بحرین

در شرایطی که تظاهرات مردم بحرین علیه سفر اخیر یائیر لاپید وزیر خارجه رژیم صهیونیستی به منامه همچنان خبرساز است، تل‌آویو از تعیین سفیر خود در بحرین خبر داد.

یائیر لاپید وزیر خارجه رژیم صهیونیستی در پیامی توییتری اعلام کرد، کابینه این رژیم با انتخاب «ایتان نائیه» به عنوان سفیر تل‌آویو در منامه موافقت کرد.

او که طبق توافق با نفتالی بنت و دیگر وزرای کابینه رژیم صهیونیستی، «نخست‌وزیر گردشی» این رژیم است، همچنین از تعیین سفرای جدید تل‌آویو برای کنیا، نیجریه، هند و آنگولا خبر داد.


ایتان نائیه در حالی به عنوان سفیر رژیم صهیونیستی در بحرین انتخاب شده که او به دنبال توافق سازش عادی سازی این رژیم با امارات عربی متحده و بحرین، سرپرستی سفارت تل‌آویو در ابوظبی را برعهده داشته است.

این دیپلمات صهیونیست در کارنامه خود، سابقه کار به عنوان سفیر این رژیم در ترکیه را دارد. آنکارا در سال ۲۰۱۸ ایتان نائیه را در اعتراض به شهادت ۶۰ فلسطینی از ترکیه اخراج کرده بود.

تعیین سفیر رژیم صهیونیستی در بحرین در شرایطی انجام شده که یائیر لاپید وزیر خارجه تل‌آویو به منامه به منظور افتتاح سفارت این رژیم در بحرین، به منامه سفر و با مقام‌های آل خلیفه دیدار کرد.

سفر لاپید با اعتراضات و تظاهرات گسترده مردم بحرین مواجه شد اما نیروهای امنیتی رژیم آل خلیفه تظاهرات مردمی را سرکوب کردند.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

سخنگوی دولت: مشکلی در تأمین ورق‌های فولادی وجود ندارد


ولایتی: سیاست بین‌الملل لوکیشن فیلم «جک اسپارو» نیست


حماس: در صورت پایبندی اسرائیل به تعهدات، آماده شرکت در مذاکرات مرحله دوم آتش‌بس هستیم


گفتگوی تلفنی وزرای امور خارجه جمهوری اسلامی ایران و آلمان


سقوط کم‌سابقه تولید نفت چهار کشور کلیدی خلیج فارس


تالاب حله بوشهر پس از 20 سال دوباره کامل آبگیری شد


کاهش ذخایر تسلیحاتی آمریکا/ پنتاگون خطاب به اروپا: با تاخیر طولانی سلاح تحویل می دهیم


نیویورک تایمز: اسرائیل ۲۰ روستا در لبنان را با خاک یکسان کرد 


همتی: تمهیدات لازم برای تامین کالاهای اساسی اندیشیده شده است


سازمان اطلاعات سپاه: فضای تصمیم گیری برای آمریکا محدود شده است