سفر علی باقری به مسقط به منظور رایزنی با مقامات عمان

چهارشنبه 14 مهر 1400
12:00
سفر علی باقری به مسقط به منظور رایزنی با مقامات عمان معاون سیاسی وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران به منظور دیدار و گفت‌وگو با مقامات عمان صبح امروز وارد مسقط شد.

العالم - ایران - جهان اسلام

علی باقری معاون سیاسی وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران صبح امروز (چهارشنبه) به منظور دیدار و گفت‌وگو با مقامات عمانی وارد مسقط شد.

وی پیش از این به پاکستان و قبل از آن نیز به قطر سفر و با مقامات این کشورها دیدار و گفت‌وگو کرد.

باقری در دوحه با وزیر خارجه و قائم مقام وزیر خارجه قطر دیدار و درباره مناسبات دوجانبه و تحولات منطقه به گفت‌وگو پرداخت.

سعید خطیب‌زاده سخنگوی وزارت امور خارجه روز دوشنبه ۱۲ مهر ماه در نشست هفتگی با خبرنگاران درباره سفر علی باقری معاون سیاسی وزیر خارجه به دوحه گفت: این سفر در ادامه سفرهای معاون سیاسی وزارت خارجه به منطقه است. چارچوب‌های منظم رایزنی‌های سیاسی در سطح معاونان سیاسی وزارت خارجه ایران با همتایان در منطقه داریم. البته این یک پیام کاملا روشن هم دارد که اولویت ایران منطقه و روابط با همسایگان است و آقای باقری در اولین سفر خارجی خود به منطقه رفته است و این پیام خود را برای اهل نظر دارد.

0% ...

آخرین اخبار

جزییات مراسم وداع وتشییع رهبر شهید درتهران


کره شمالی مانور نظامی مشترک آمریکا و ژاپن را محکوم کرد


سقوط هواپیمای چتربازان فرانسوی به کشته شدن ۱۱ تن منجر شد


صدور بیش از ۱۸۰ حکم بازداشت/ پشت پرده بازداشت های گسترده سیاستمداران در عراق


نماینده ارشد دموکرات‌ها: جنگ علیه ایران برای آمریکایی‌ها یک فاجعه بود


حزب‌الله: اسرائیل به نقض آتش‌بس ادامه می‌دهد / حق دفاع از لبنان را برای خود محفوظ می‌دانیم


بقائی :کربلا کانون همدلی و مودت میان دو ملت عراق و ایران است


اقتصاددان آمریکایی: هزینه جنگ ترامپ علیه ایران از یک تریلیون دلار بیشتر خواهد بود


نتانیاهو و کاتس: ارتش اسرائیل شبکه‌ای از تونل‌های حزب‌الله را در جنوب لبنان منهدم کرد


شهردار نیویورک: از اسرائیل حمایت نمی کنم