برای جلوگیری از حبس درفرانسه؛

عموی کودتاگر رییس جمهوری سوریه به دمشق بازگشت

شنبه 17 مهر 1400
13:04
عموی کودتاگر رییس جمهوری سوریه به دمشق بازگشت رفعت اسد عموی ۸۴ ساله رئیس جمهور سوریه «بشار اسد»، بعد از گذشت نزدیک به سی سال زندگی در اروپا، بعد از ظهر پنجشنبه به دمشق بازگشت.

العالم ـ سوریه

بنابر گزارش روزنامه الوطن سوریه، به منظور جلوگیری از حبس رفعت اسد عموی ۸۴ ساله رئیس جمهور سوریه، در فرانسه و نیز بعد از صدور حکم دادگاه و مصادره اموال و دارایی غیر قانونی او در اسپانیا، بشار اسد به وی اجازه داده است تا مانند سایر شهروندان سوری به کشور بازگردد در حالی که هیچ نقش سیاسی یا اجتماعی نخواهد داشت.

رفعت اسد، از ۱۹۸۴ به اتهام کودتای نافرجام علیه حافظ اسد با همراهی ۲۰۰ نفر از حامیان خود خاک سوریه را ترک کرد و در سوئیس و سپس فرانسه مستقر شد.

رفعت دو سال قبل به دلیل اتهام فساد و پولشویی تحت تحقیقات قرار گرفت و مسؤولان فرانسوی دارایی او معادل بیش از ۶۰۰ میلیون یورو را مصادره کردند.

0% ...

آخرین اخبار

کتاب «برای پدر» اولین هدیه شاعران به محضر امام شهید است+ فیلم


پزشکیان: نقش مردم در حفظ انسجام و ناکام گذاشتن سناریوهای دشمن تعیین‌کننده بود


فراخوان جریان «الوفاء الإسلامی» بحرین برای مشارکت در تشییع نمادین رهبر شهید


اطلاعیه قرارگاه برگزاری آیین وداع و تشییع «آقای شهید ایران» در تهران


بقائی:نیازی به مداخله دیگران درتنگه هرمز نیست/ اقدامی بی‌پاسخ نمی‌ماند


تسهیل مجوز سرمایه گذاری به معنای اجازه اشتغال اتباع نیست


اقدامات ارتش و سپاه برای تشییع پیکر رهبر شهید انقلاب


قرارگاه حمزه: یک تیم تجزیه‌طلب در شمال‌غرب منهدم شد


رکورد تاریخی در کاهش ذخایر نفت آمریکا


آیین تشییع قائد شهید با تدابیر رهبر معظم انقلاب برگزار می‌شود