در گفتگو با العالم مطرح شد؛

عزام: عادی سازان روابط با صهیونیست ها منزوی خواهند ماند

سه شنبه 20 مهر 1400
21:31
عزام: عادی سازان روابط با صهیونیست ها منزوی خواهند ماند یکی از رهبران جنبش جهاد اسلامی فلسطین گفت که این جنبش در 4 دهه گذشته همواره برای تقویت پایداری مردم فلسطین در برابر اشغالگران صهیونیست و پروژه هایشان کوشیده است.

العالم – فلسطین

نافذ عزام در گفت و گو با شبکه خبری العالم تصریح کرد: پیروزی سرنوشت ساز در فلسطین با خیزش تمام امت تحقق خواهد یافت.

وی افزود که آرمان فلسطین محرک امت اسلامی و عربی است و هر حادثه در فلسطین تمام امت را به حرکت وا می دارد لذا نبرد شمشیر قدس رشادت مردم فلسطین را نشان داد و نتایج آن برگ برنده ای در دست فلسطینیان است.

عزام با اشاره به اینکه آرمان ملی فلسطین نیازمند بازسازی است، تاکید کرد که نباید از وزرای اسرائیلی در کشورهای عربی استقبال شود و آنهایی که اقدام به عادی سازی رابطه با رژیم صهیونیستی می نمایند، منزوی باقی خواهند ماند.

وی گفت که جنبش جهاد اسلامی فلسطین توسط مصر دعوت شده و دبیرکل آن به زودی راهی قاهره خواهد شد.

0% ...

آخرین اخبار

سقوط بالگرد شرکت آرامکو عربستان با ۱۴ کشته


ابراز نگرانی اتحادیه اروپا از نقض آتش بس؛ غفلت از نقش واشنگتن و تل‌آویو


وزیر خارجه عراق: گفت‌وگو و ارتباط مستقیم رکن اساسی حل و فصل چالش ها است


بقائی: ایران خواستار تعیین جدول زمان‌بندی برای عقب‌نشینی رژیم اسرائیل از لبنان است


نخست‌وزیر عراق بر حمایت از دیپلماسی و پایان جنگ تاکید کرد


عراقچی با رئیس جمهور عراق دیدار کرد


پزشکیان: دولت در جنگ اخیر اجازه نداد زندگی مردم دچار اختلال شود


گفت و گوی تلفنی رئیسان مجالس ایران و لبنان درباره مسائل دوجانبه


پاسخ کوبنده ایران به تجاوز نظامی جدید آمریکا


حزب‌الله باز هم از صهیونیست‌ها تلفات گرفت