مقتدی صدر: طبق قانون با فساد مبارزه می‌کنیم و نخست وزیری، نه شرقی، نه غربی خواهد بود

پنج‌شنبه 22 مهر 1400
11:39
مقتدی صدر: طبق قانون با فساد مبارزه می‌کنیم و نخست وزیری، نه شرقی، نه غربی خواهد بود مقتدی صدر به هشدارهای هیأت هماهنگی شیعیان عراق موسوم به "چارچوب هماهنگی" که شامل احزاب و گروه‌های مسلح شیعه است، در مورد تاثیر نتایج انتخابات بر صلح داخلی پاسخ داد.

العالم - عراق

به گزارش روسیا الیوم، مقتدی صدر، رهبر جریان صدر عراق در حساب توئیتری خود نوشت: صلح داخلی در کشور من متزلزل نخواهد شد، برای من تنها امنیت مردم و امنیت عراق از اهمیت برخوردار است.

وی افزود: من به خویشتنداری و اولویت دادن منافع عمومی بر منافع خصوصی توصیه می‌کنم.

مقتدی صدر ادامه داد: "ما مقاومت در برابر اشغال، تروریسم و ​​عادی‌سازی هستیم و تحت هیچ شرایطی به روی هیچ عراقی دست دراز نخواهیم کرد. ما طبق قانون با فساد مبارزه می‌کنیم و نخست وزیری، نه شرقی و نه غربی خواهد بود تا اعتبار و قدرت عراق را بازگردانیم.

بر اساس این گزارش، هیأت هماهنگی شیعیان عراق روز گذشته ضمن رد نتایج اولیه پنجمین انتخابات پارلمانی عراق اعلام کرد، «نتایج انتخابات اخیر صلح مدنی را به خطر می‌اندازد».

از سوی دیگر، مقتدی صدر عراق فعالیت گروه "سرایا السلام" شاخه نظامی جریان صدر را در دو استان بابل و دیالی به حالت تعلیق درآورد.

وی پیش از این در سخنرانی خود با اعلام نتایج انتخابات عراق خواستار "محدود کردن سلاح در دست دولت و جلوگیری از استفاده آن خارج از این محدوده" شد و گفت: "زمان آن فرا رسیده است که مردم بدون شبه نظامیانی که از اعتبار دولت می‌کاهند در صلح زندگی کنند. "

ایسنا

0% ...

آخرین اخبار

غزه: وقتی که دارو به رؤیایی محال تبدیل می شود +فیلم


حملات پهپادی حزب الله به مواضع رژیم صهیونی در جنوب لبنان


روایت اول از جنگ تحمیلی سوم و لحظه تنگه هرمز


غریب‌آبادی: ایران منطق صلح‌طلبی همراه با قدرت را دنبال می‌کند


عامل ارسال اطلاعات صنایع دفاعی کشور اعدام شد


شهر صرفند لبنان‌‍، کربلای زمان + فیلم


گفتگوی تلفنی وزرای خارجه ایران و عربستان در باره خاتمه جنگ تحمیلی علیه ایران


فروپاشی اعتماد به اسرائیل؛نتانیاهو چهره واقعی خود را در ابوظبی آشکار کرد!


ادعای ترامپ: ایالات متحده به توافق با ایران «بسیار نزدیک‌تر» می‌شود


محکومیت شدید جنایات رژیم صهیونیستی علیه لبنان