مقتدی صدر: طبق قانون با فساد مبارزه می‌کنیم و نخست وزیری، نه شرقی، نه غربی خواهد بود

پنج‌شنبه 22 مهر 1400
11:39
مقتدی صدر: طبق قانون با فساد مبارزه می‌کنیم و نخست وزیری، نه شرقی، نه غربی خواهد بود مقتدی صدر به هشدارهای هیأت هماهنگی شیعیان عراق موسوم به "چارچوب هماهنگی" که شامل احزاب و گروه‌های مسلح شیعه است، در مورد تاثیر نتایج انتخابات بر صلح داخلی پاسخ داد.

العالم - عراق

به گزارش روسیا الیوم، مقتدی صدر، رهبر جریان صدر عراق در حساب توئیتری خود نوشت: صلح داخلی در کشور من متزلزل نخواهد شد، برای من تنها امنیت مردم و امنیت عراق از اهمیت برخوردار است.

وی افزود: من به خویشتنداری و اولویت دادن منافع عمومی بر منافع خصوصی توصیه می‌کنم.

مقتدی صدر ادامه داد: "ما مقاومت در برابر اشغال، تروریسم و ​​عادی‌سازی هستیم و تحت هیچ شرایطی به روی هیچ عراقی دست دراز نخواهیم کرد. ما طبق قانون با فساد مبارزه می‌کنیم و نخست وزیری، نه شرقی و نه غربی خواهد بود تا اعتبار و قدرت عراق را بازگردانیم.

بر اساس این گزارش، هیأت هماهنگی شیعیان عراق روز گذشته ضمن رد نتایج اولیه پنجمین انتخابات پارلمانی عراق اعلام کرد، «نتایج انتخابات اخیر صلح مدنی را به خطر می‌اندازد».

از سوی دیگر، مقتدی صدر عراق فعالیت گروه "سرایا السلام" شاخه نظامی جریان صدر را در دو استان بابل و دیالی به حالت تعلیق درآورد.

وی پیش از این در سخنرانی خود با اعلام نتایج انتخابات عراق خواستار "محدود کردن سلاح در دست دولت و جلوگیری از استفاده آن خارج از این محدوده" شد و گفت: "زمان آن فرا رسیده است که مردم بدون شبه نظامیانی که از اعتبار دولت می‌کاهند در صلح زندگی کنند. "

ایسنا

0% ...

آخرین اخبار

سردار ابن الرضا: خون شهدا درخت تنومند و توانمند دفاعی ایران را استوارتر می‌کند


فرمانده کل ارتش: تا آخرین قطره خون از ایران دفاع می‌کنیم


بستن حساب کاربری روابط عمومی سپاه، نشانه‌ وحشت جبهه استکبار از داده‌های دقیق است


رییس مرکز پژوهشی هندی: کشورهای عضو بریکس می‌توانند به ناتوی مستقل در جهان تبدیل شوند


فضای سرد نشست ترامپ و نتانیاهو و اهداف متفاوت + فیلم


ستاد اربعین: زائران ایرانی در سلامت کامل هستند


تیم کشتی فرنگی نوجوانان بروی سکوی سوم جهان ایستاد


موج عظیم اربعین در مرز مهران؛ عبور بیش از یک میلیون زائر


استقبال از نتانیاهو در واشنگتن با شعار «جنایتکار جنگی»


از ایده تا تأثیر جهانی؛ روایت سازنده انیمیشن‌های لگویی از جنگ رسانه‌ای علیه ایران