شیخ عیسی قاسم نسبت به تلاش برای فتنه هشدار داد

شنبه 24 مهر 1400
16:57
شیخ عیسی قاسم نسبت به تلاش برای فتنه هشدار داد شیخ عیسی قاسم روحانی بحرینی با صدور بیانیه ای نسبت به تلاش دشمن برای فتنه هشدار داد.

العالم – بحرین

رهبر نهضت اسلامی بحرین افزود که مردم بحرین باید مراقب تلاش دشمن برای ایجاد اختلاف و فتنه در میان آنان برای توجیه عادی سازی رابطه با دشمن صهیونیستی باشند.

وی افزود: در سایه اختلاف شدید میان ملت و حکومت بر سر عادی سازی رابطه با دشمن صهیونیستی، احقاق حقوقی مانند حق آزادی زندانیان سیاسی، عدم موفقیت حکومت در اداره کشور و اصرار مردم به احقاق حقوقشان، مردم باید مراقب باشند که دشمن می خواهد میان آنان اختلاف ایجاد کرده و به مسائل انحرافی مشغول کند.

شیخ عیسی قاسم ادامه داد: حمله دشمنان داخلی و خارجی مانند داعش علیه اسلام افزایش یافته که هدف از آن مخدوش کردن وجهه دین است. پس هر انسان باایمانی که نسبت به دین غیرت دارد و هر موسسه ای که اسلام خواه است، باید اسلام درست را به نسل فعلی و آینده بیاموزد تا که بدانند اسلام، دین عدالت، رحمت و نجات بشریت است.

0% ...

آخرین اخبار

محکومیت اظهارات وزیر امنیت داخلی رژیم صهیونیستی توسط سازمان ملل


تأکید مدیرعامل روس‌اتم بر ادامه ساخت نیروگاه هسته‌ای در ایران با وجود محدودیت‌ها


تشییع ۵۰ شهید از جمله ۱۹ کودک پس از سه سال در غزه


معادلات نظامی جدید نیروهای مسلح یمن برای شکستن محاصره  


عمان: عبور امن از تنگه هرمز جدا از امنیت کل منطقه نیست/ خواهان تشدید تنش نیستیم


بحران مفقودین غزه زیر ۸۰ میلیون تن آوار


مصادره اراضی بین نابلس و رام‌الله توسط رژیم صهیونیستی جهت توسعه شهرک‌ها


بررسی راهکارهای تقویت همکاری‌های گردشگری در دومین کارگروه بریکس


با وقوع جنگ جدید، تسلیحات مخرب‌تری به کار می‌گیریم


تاکید بر همکاری‌های امنیتی و تحولات منطقه