موشک ابرفراصوت چین واهمه به جان پنتاگون انداخت

يکشنبه 25 مهر 1400
20:10
موشک ابرفراصوت چین واهمه به جان پنتاگون انداخت
به دنبال شلیک موفق موشک ابرفراصوت از سوی چین، سخنگوی پنتاگون، ارتش چین را اولویت نخست چالش علیه ارتش آمریکا خواند.

العالم - آسیا

به دنبال آزمایش موفق یک موشک ابرفراصوت از سوی چین، پنتاگون واکنش نشان داد و آن را نگران کننده خواند.

«جان کربی»، سخنگوی پنتاگون به شبکه خبری «فاکس نیوز» گفت: «ما نگرانی‌های خود را در مورد توانایی‌های نظامی که چین به دنبال آن می‌رود، روشن کرده‌ایم، توانایی‌هایی که تنها تنش‌ها را در منطقه و فراتر از آن افزایش می‌دهد. این یکی از دلایلی است که ما چین را یک چالش به شمار می آوریم.»

نشریه «فایننشال تایمز» شامگاه شنبه گزارش داد که چین در ماه آگوست یک فروند موشک مافوق صوت با قابلیت حمل کلاهک اتمی آزمایش کرده که قبل از سرعت گرفتن به سمت هدف، کره زمین را دور زد و این نشان دهنده قابلیت فضایی پیشرفته‌ای بود که جامعه اطلاعاتی آمریکا را شگفت زده کرد.

پنج نفر از افراد مطلع ازاین آزمایش به فایننشال تایمز گفتند: «ارتش چین موشکی را پرتاب کرد که یک وسیله گلایدر مافوق صوت را حمل می‌کرد و قبل از حرکت به سمت هدف‌، از فضای مدار پایین زمین عبور کرد.»

این آزمایش نشان می‌دهد که چین پیشرفت شگفت‌انگیزی در زمینه سلاح‌های ابرفراصوت صوت داشته است و بسیار پیشرفته‌تر از آن چیزی است که مقامات آمریکایی تصور می‌کردند.

فایننشال تایمز در این‌باره نوشت: «این آزمایش سوالات جدیدی را در مورد اینکه چرا ایالات متحده معمولا نوسازی نظامی چین را دست‌کم می‌گیرد، ایجاد کرده است.»

منبع چهارم به این نشریه گفت: «ما هیچ نظری نداریم که آنها چگونه این کار را کردند.»

«تیلور فراوِل» کارشناس سیاست‌های چین در حوزه سلاح‌های اتمی که او نیز از این آزمایش بی‌اطلاع بود، گفت که یک موشک ابرفراصوت صوت مجهز به کلاهک اتمی می‌تواند به چین کمک کند تا سامانه‌های دفاع موشکی آمریکا را که برای نابودی موشک‌های بالستیک جدید طراحی شده است، جا بگذارد.

چندی قبل نیز بک وبگاه تحلیلی در مطلبی به تحلیل موشک جدید ساخت چین که قابلیت ایجاد خاموشیهای سراسری شهرهای آمریکا را دارد، پرداخت.

وبگاه «آسیا تایمز» در این زمینه نوشت، موشک جدید ساخت چین با سرعت 6 ماخ حرکت می‌کند، یک انفجار در یک شهر بزرگ ایجاد و یک پالس الکترو مغناطیسی ایجاد کرد، وخطوط ارتباطی و برق را فوراً از بین برده و عملا مردم فلج می‌شوند.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

روزنامه انگلیسی از احتمال استعفای استارمر خبر داد


نخست وزیر و فرمانده ارتش پاکستان عازم سوئیس شدند + فیلم


سناتور آمریکایی: جنگ غیرقانونی در ایران یک اشتباه بزرگ بود


شهادت ۷ نفر در حملات رژیم صهیونیستی به مناطقی از لبنان


قالیباف در بدو ورود به سوئیس: کودکان مظلوم میناب و تمام شهدای ایران عزیز را هر لحظه ناظر اعمال و رفتار خود می‌دانم


هیأت جمهوری اسلامی ایران به زوریخ رسید؛ ونس در راه سوئیس + فیلم


حزب‌الله: ادعای اسرائیل درمورد محاصره نیروهای مقاومت در ارتفاعات علی الطاهر کذب است


لاپید: نتانیاهو با محاسبات نادرست، اعتماد آمریکا به اسرائیل را تضعیف کرد


اعتراف تحلیلگر اسرائیلی به شکست تل‌آویو در جداسازی ایران و لبنان


تشدید تنش‌ها در لبنان و مذاکرات ایران، آینده سیاسی نتانیاهو را تهدید می‌کند