واکنش حزب «سمیر جعجع» به سخنان سید حسن نصرالله

سه شنبه 27 مهر 1400
01:14
واکنش حزب «سمیر جعجع» به سخنان سید حسن نصرالله حزب «نیروهای لبنانی» به ریاست سمیر جعجع به سخنان دبیرکل حزب الله درباره تلاش حزب جعجع برای ایجاد فتنه و جنگ داخلی در لبنان واکنش نشان داد.

العالم-لبنان

مسئول روابط خارجی حزب «نیروهای لبنانی» درباره سخنان دوشنبه شب سید حسن نصرالله در رابطه با دست داشتن این حزب در حادثه الطیونه مدعی شد سخنرانی نصرالله جنبه «توجیهی» داشته و «تهدید آمیز» بوده است.

مسئول حزب «نیروهای لبنانی» که ریاست آن را سمیر جعجع بر عهده دارد، اظهار داشت که «واکنش‌ها در حین اتفاقات الطیونه طبیعی و برای دفاع از خود بود»!

وی با اشاره به سخنان نصرالله درباره اینکه هدف حزب جعجع ایجاد فتنه و درگیری داخلی است، ادعا کرد: «هیچ گونه تصمیمی برای جنگ و درگیری به صورت سازمان یافته و یا حزبی وجود نداشت».

به گزارش النشره، مسئول روابط خارجی حزب «نیروهای لبنانی» افزود: «ما به دنبال جنگ داخلی نیستیم و شرط ما این است که ارتش لبنان از ما حمایت و محافظت کند».

دبیرکل حزب‌الله لبنان دوشنبه شب درخصوص آخرین تحولات مربوط به لبنان از جمله حادثه «الطیونه» بیروت صحبت و حوادث الطیونه را مهم و خطرناک توصیف کرد.

سید حسن نصرالله حزب «نیروهای لبنانی» به ریاست سمیر جعجع را بزرگترین تهدید علیه مسیحیان لبنان دانست و گفت برنامه این حزب در حادثه الطیونه ایجاد جنگ داخلی در کشور است.

ايسنا

0% ...

آخرین اخبار

پزشکیان: اثربخشی مذاکرات به تعهد کامل نسبت به تعهدات مورد توافق و اجرای دقیق آنها بستگی دارد


گزارش خبرنگار العالم درباره برنامه سفر رئیس جمهور به اسلام آباد


سفر پزشکیان فرصت مهم تعمیق همکاری‌های تهران و اسلام‌آباد


عبور از تحریم با پهلوگیری دومین کشتی کانتینربر ایرانی در بندر شهید رجایی


رایزنی ایران و تاجیکستان برای توسعه همکاری‌های نفتی


محدودیت‌های پروازی در تهران، قم و مشهد همزمان با مراسم تشییع پیکر رهبر شهید


بدون دیپلماسی، زحمات عرصه میدان به ثمر نخواهد نشست


بررسی ۲۰ سال فعالیت بریکس با حضور کارشناسان بین‌المللی


توضیحات غریب آبادی درباره تفاهمات مذاکرات فنی سوئیس


۶۷ دانش‌آموز فلسطینی اسیر و ۳ شهید، غایبان صندلی‌های امتحان نهایی در کرانه باختری