رئیس جمهور در دیدار سفیر جدید بلژیک:

کشورهای اروپایی به گونه‌ای عمل نکنند که آمریکا، اروپا را حوزه نفوذ خود بداند

دوشنبه 3 آبان 1400
14:40
کشورهای اروپایی به گونه‌ای عمل نکنند که آمریکا، اروپا را حوزه نفوذ خود بداند
حجت الاسلام سیدابراهیم رئیسی پس از دریافت استوارنامه سفیر جدید بلژیک «جیانمار کوریتزو» با اشاره به سوابق روابط دوستانه دو کشور گفت: ایران علاقه‌مند به گسترش همکاری‌ها با بلژیک و اروپا در عرصه‌های اقتصادی و تجاری است اما نباید اجازه دهیم بیگانگان بر این روابط تاثیر بگذارند.

العالم - ایران

رئیسی با بیان اینکه جمهوری اسلامی ایران همواره به تعهدات خود پایبند بوده است، گفت: با وجود این، کشورهای اروپایی به تعهدات خود در برجام عمل نکردند. کشورهای اروپایی چه در توافق برجام و چه در مسائل دیگر نباید به نحوی عمل کنند که آمریکا احساس کند اروپا حوزه نفوذ اوست.

رئیس جمهور گفت: آمریکا به دنبال توسعه و تحمیل اراده ظالمانه خود در دنیا است، اما کشورهای دیگر نباید اجازه دهند یکجانبه‌گرایی و دست‌اندازی آمریکایی‌ها به مناطق مختلف در دنیا ادامه یابد.

«جیانمار کوریتزو» سفیر جدید بلژیک در تهران نیز در این دیدار با اشاره به سوابق دوستانه روابط بین دو کشور، گفت: امیدواریم با گسترش روابط اقتصادی، روابط بین تهران و بروکسل بیش از پیش تقویت شود.

0% ...

آخرین اخبار

استمرار حملات هوایی و توپخانه‌ای صهیونیستی علیه جنوب لبنان


سردار محبی: قدرت رسانه از جنگ افزار نظامی پیشی گرفته است


خودکفایی دفاعی؛ گذار صنعت دفاعی ایران از تولید محدود به توان طراحی و ساخت تجهیزات پیچیده


افزایش بی سابقه حمل‌ونقل ریلی ایران با افغانستان


کودتا علیه دولت مصدق؛ زخمی تاریخی و ماندگار در حافظه ملی ایرانیان


گزارش ها از وقوع آتش‌سوزی در پالایشگاهی در جنوب بغداد


کشف میدان گازی عظیم در جنوب استان فارس


نسخه جریان حکمت ملی برای ثبات عراق؛ تحویل سلاح گروه‌های مسلح به نهاد رسمی حشد الشعبی


وزیر امور خارجه: تحریم‌های اقتصادی آمریکا راه به جایی نمی‌برد


تداوم حملات رژیم اسرائیل به جنوب لبنان