اردوغان و نمایشنامه اخراج 10 سفیر

دوشنبه 3 آبان 1400
19:47
اردوغان و نمایشنامه اخراج 10 سفیر دنیا به اردوغان و سخنرانی های آتشین و سیاست های اشتباهش درباره مسائل جهانی و منطقه ای و اینکه فورا از آن عقب نشینی می کند، عادت کرده است.

العالم – ترکیه

یکی از این سیاست ها، تهدیدش به اخراج 10 سفیر غربی مانند سفیر آمریکا به خاطر درخواست برای آزادسازی عثمان کافالا بازرگان ترکیه ای است که از 5 سال قبل در این کشور زندانی است.

روز 18 اکتبر سفرای کانادا، دانمارک، فرانسه، آلمان، هلند، نروژ، سوئد، فنلاند، نیوزیلند و آمریکا با صدور بیانیه ای خواستار آزادی کافالا شده بودند که پس از آن وزارت امور خارجه ترکیه سفرای این 10 کشور را احضار کرد و این بیانیه را غیرمسئولانه خواند.

موضوع آن است که تمام سفارتهایی که اردوغان دستور اخراج سفرایشان را داده، اعلام کردند که از طریق وزارت امور خارجه ترکیه هیچ اخطاریه ای دریافت نکرده اند که نشان می دهد حتی این وزارت سخنان اردوغان را جدی نگرفته بود که به همین دلیل وی مجبور شد فورا دستور اخراج این سفرا را صادر کند.

مخالفان اردوغان این اقدام وی را تلاشی برای منحرف کردن افکار عمومی از اوضاع بد اقتصادی ترکیه دانستند.

کمال کلیجدار اوغلو رهبر حزب مردم جمهوری مخالف گفت که اردوغان با این اقدامات کشور را به طرف پرتگاه هدایت می کند و هدفش نه حمایت از منافع ملی بلکه تخریب اقتصاد است.

یافوز اجیر علی اوغلو معاون رهبر حزب الخیر مخالف نیز گفت: این فیلم را قبلا دیده بودیم، ای اردوغان، مشکل اصلی ما، بحران اقتصادی است.

اردوغان در حالی برای بحران سازی می کوشد که ارزش لیره ترکیه آنقدر کاهش یافته که بانک مرکزی برای تشویق سرمایه گذاران نرخ بهره وام را 200 نقطه کاهش داده است.
دنیا می داند که اردوغان هرگز تهدیداتش را اجرا نمی کند مانند سال 2018 که پس از اختلاف با آمریکا گفت که ترکیه کالاهای الکترونیکی آمریکایی را تحریم می کند اما فروش این نوع کالا در ترکیه اصلا ممنوع نشد.

سال گذشته نیز وی از مردم ترکیه خواست به خاطر سیاست های ضد اسلام مکرون، کالاهای فرانسوی را تحریم کنند، اما هرگز در این زمینه کاری نکرد.

کارشناسان معتقدند که دولت ترکیه به رغم سیاست های مصیبت بار اردوغان که اقتصاد کشور را ویران و ارزش پول آن را نابود کرده راهکاری برای برون رفت از این بحران خواهد یافت به ویژه که آنکارا دارای روابط مستحکمی با آمریکا، غرب و رژیم صهیونیستی است.

0% ...

آخرین اخبار

رئیس مجلس لبنان انتخاب مجدد قالیباف به عنوان رئیس مجلس را تبریک گفت


سپاه در برابر هرگونه نقض آتش بس حق پاسخ را قطعی می داند


پیام تبریک فرمانده قرارگاه مرکزی خاتم‌الانبیا به قالیباف درپی انتخاب مجدد به ریاست قوه مقننه


سردار شکارچی:اگر مورد حمله قرار بگیریم، حملات ما شدیدتر، سنگین‌تر و قوی‌تر خواهد بود


برگزاری راهپیمایی همبستگی با مقاومت در بیروت


رهبر انقلاب در پیام حج: آمریکایی‌ها بدانند زمان به عقب برنخواهد گشت


تل‌آویو: حزب الله هر نقطه‌ای را که بخواهد می‌تواند هدف قرار دهد


هاآرتص: کشورهای منطقه به دنبال ائتلاف با ایران هستند


تجاوز زمینی جدید رژیم اسرائیل به حومه قنیطره و درعا در جنوب سوریه


سیاستمدار عراقی: عملکرد موفق ایران سبب عقب نشینی واشنگتن شد