ویتنام: در حال مذاکره با ایران بر سر نفتکش توقیف‌شده هستیم

پنج‌شنبه 13 آبان 1400
12:33
ویتنام: در حال مذاکره با ایران بر سر نفتکش توقیف‌شده هستیم وزارت خارجه ویتنام اعلام کرد با مقام‌های ایران درباره نفتکش توقیف‌شده این کشور وارد مذاکره شده است.

العالم - ایران

وزارت خارجه ویتنام امروز (پنجشنبه) اعلام کرد که با مقام‌های جمهوری اسلامی ایران در خصوص نفتکش توقیف شده این کشور وارد مذاکره شده است.

خبرگزاری آمریکایی «آسوشیتدپرس» روز گذشته (چهارشنبه) به نقل از دو مقام آمریکایی مدعی شد که ایران یک نفتکش تحت پرچم ویتنام را در دریای عمان توقیف کرده و هنوز این نفتکش را در اختیار دارد و در بندرعباس نگهداری می‌کند.

بنا بر گزارش روزنامه «عرب‌نیوز»، وزارت خارجه ویتنام در واکنش به این خبر اعلام کرد که تمامی ۲۶ ملوان این نفتکش در سلامت کامل به سر می‌برند و مقام‌های ویتنام در حال مذاکره با مقام‌های ایرانی درباره این نفتکش هستند.

دو مقام آمریکایی که خبرگزاری آسوشیتدپرس اشاره‌ای به نام آن‌ها نکرده است، گفته بودند که سپاه پاسداران انقلاب اسلامی اواخر ماه اکتبر (ماه گذشته میلادی) یک نفتکش با پرچم ویتنام را در خلیج عمان توقیف کرده‌اند.

عملیات برخورد نیروی دریایی سپاه با ناوگان نیروی دریایی ارتش تروریست آمریکا که خبر آن روز گذشته اعلام شده است، هفته گذشته برای توقیف یک نفتکش با پرچم ویتنام به نام SOTHYS اجرا شد، که قبل از آن تروریست‌های آمریکایی با توقیف یک نفتکش ایرانی، محموله نفتی آن را در نفتکش ویتنامی تخلیه کرده بودند و قصد هدایت آن به مسیر دیگری را داشتند.

در این عملیات که به صورت ترکیبی در منطقه فراساحل توسط یگان‌های شناوری، تکاوری، هوادریا و با پشتیبانی پهپادهای نیروی دریایی سپاه اجرا شد، تروریست‌های آمریکایی با تعداد قابل توجهی از یگان‌های سطحی و پروازی قصد مداخله و جلوگیری از توقیف نفتکش حامل محموله سرقت شده را داشته‌اند که با قاطعیت و اقدامات رزمندگان نیروی دریایی سپاه در دست یافتن به هدفشان ناکام می‌مانند.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

دبیرکل جنبش عهدالله: تشییع قائد شهید امت در عراق بزرگترین تشییع در تاریخ عراق بود


تقویت پیوندهای تجاری تهران و بغداد با محوریت بخش خصوصی


هشدار نخست‌وزیر پیشین رژیم صهیونیستی نسبت به فروپاشی حمایت‌های بین‌المللی از این رژیم


انتقاد مدیر سابق مرکز ملی مبارزه با تروریسم دولت ترامپ از سیاست‌های جنگ‌طلبانه آمریکا علیه ایران


شمار زخمی‌های آمریکا در جنگ با ایران افزایش یافت


چین: آمریکا باید سیاست خصمانه خود را نسبت به کره شمالی کنار بگذارد


مراسم اربعین رهبر شهید در شهر مقدس قم برگزار شد +فیلم


گفت وگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و موریتانی


خلیل الحیه: قتل عمدی فرماندهان پلیس غزه را محکوم می‌کنیم


گفتگوی تلفنی عراقچی و عاصم منیر