امیرعبداللهیان: روابط تهران و باکو در مسیر مثبت همسایگی قرار دارد

پنج‌شنبه 13 آبان 1400
20:33
امیرعبداللهیان: روابط تهران و باکو در مسیر مثبت همسایگی قرار دارد وزیر امور خارجه ایران با بیان اینکه ما همسایگان را خویشاوند خود می دانیم، گفت: روابط تهران و باکو در مسیر مثبت همسایگی تداوم دارد.

العالم - ایران / سیاسی

«حسین امیرعبداللهیان» افزود: ممکن است در برخی موضوع ها تفاوت دیدگاه وجود داشته باشد، اما مهم آنست که در دوطرف اراده جدی برای عبور از موانع وجود دارد.

وزیر امورخارجه کشورمان تاکید کرد: من و همکارم آقای جیحون بایرام اف به نمایندگی از دو کشور برای توسعه همه جانبه مناسبات و عبور از سوء تفاهم ها به تماس و رایزنی های مثبت خود ادامه می دهیم.

امیر عبداللهیان توضیح داد که در همین چارچوب توافق نموده ایم همکاری های دوطرف را برای مدیریت بهتر فضای عمومی و رسانه ای افزایش یابد و کمیته مشترکی بین دو کشور تشکیل شود.

وزیر امورخارجه ادامه داد که ما همسایگان را خویشاوند خود می دانیم و در این راستا اصول حاکم بر روابط خویشاوندی را قدر می نهیم.

0% ...

آخرین اخبار

نخست‌وزیر عراق: نتانیاهوی جنایتکار منطقه را به جنگ و آشوب کشانده است


عراقچی: آماده تشکیل کمیته تحقیق درباره حملات منطقه‌ای هستیم / هرگونه حمله به تأسیسات انرژی ما، تأسیسات آمریکایی را هدف قرار می‌دهد


۴۵ عملیات حزب الله علیه اسرائیل طی کمتر از یک روز


تحرکات تجزیه‌طلبانه در مرزهای غربی ناکام ماند


آسیب به ۱۵۳ واحد بهداشتی در کشور به علت حملات تروریستی / کرمانشاه در صدر


۴۰ درصد اصابت‌ها در کشور مربوط به تهران است/ جزییات مهار آتش انبار نفت شهران


تخریب خوابگاه ۶۰۰ نفره دانشجویان دانشگاه خلیج فارس در تهاجم آمریکایی-صهیونی


غریب‌آبادی: حمله به آثار تاریخی، نقض حقوق بین‌الملل در همه ابعاد است


موج۵۳ عملیات وعده صادق۴؛ ۱۰ موشک‌ هایپرسونیک فتاح و قدر شلیک شد


روابط‌عمومی سپاه: حمله پهپادی به عربستان ارتباطی به ایران ندارد