اختصاصی العالم | پیام‌های سفر سردار قاآنی به بغداد

دوشنبه 17 آبان 1400
20:10
اختصاصی العالم | پیام‌های سفر سردار قاآنی به بغداد مدیر دفتر العالم در بغداد تأکید کرد، سفر فرمانده نیروی قدس سپاه به بغداد ناشی از علاقه جمهوری اسلامی ایران به ثبات و امنیت عراق است.

العالم- ایران

"نوید بهروز" مدیر دفتر العالم در بغداد خاطرنشان کرد: سو‌ء‌قصد نافرجام به جان "مصطفی الکاظمی" نخست‌وزیر یکی از عناصر مهم برای ایجاد نگرانی در داخل عراق و به مثابه تهدید امنیت و ثبات این کشور بود.

خبرنگار العالم افزود: ایران همواره به ثبات و امنیت عراق تأکید دارد و سفر سردار "اسماعیل قاآنی" فرمانده نیروی قدس سپاه به بغداد در این برهه حساسِ عراق انجام شده است.

نوید بهروز با اشاره به اینکه سردار قاآنی روز گذشته وارد بغداد شد، تصریح کرد که او با "مصطفی الکاظمی" نخست‌ وزیر و "برهم صالح" رئیس‌جمهوری عرا و برخی رهبران سیاسی و رهبران گروه‌های مقاومت دیدار و با آنها درباره امنیت، آرامش و ثبات در عراق گفت‌وگو کرد.

پیش از این "سعید خطیب‌زاده" سخنگوی وزارت خارجه درباره ترور نافرجام نخست‌وزیر عراق، گفت: "همه باید به حاکمیت قانون در عراق احترام بگذارند، ایالات متحده هرچه زودتر منبع ناامنی را از عراق خارج کند، مردم و دولت عراق می‌توانند امنیت کشورشان را حفظ کنند."

0% ...

آخرین اخبار

مخالفت نتانیاهو با طرح ترامپ باعث ناامیدی اهالی غزه شده است


هیچ کشتی بدون اجازه ایران امکان تردد امن از تنگه هرمز ندارد


لبنان در برابر گزینه‌های دشوار؛ پشت‌پرده اختلافات سیاسی و پایداری جبهه مرزی


سردار سنایی‌راد: دشمن اگر ضعف ببیند، هجوم می‌آورد


جهنم روی عرشه آبراهام لینکلن؛ سناتورها خواستار تحقیق شدند


وزیر خارجه نروژ: جنگ آمریکا و "اسرائیل" علیه ایران خلاف قوانین بین‌المللی است


بیانیه وزارت امور خارجه در خصوص ادامه شرارت‌های توسعه‌طلبانه رژیم صهیونیستی


وزنه‌برداری نوجوانان آسیا؛ دختر ایران بر بام قاره کهن ایستاد


سیا اطلاعات رژیم صهیونیستی درباره تهدید جان ترامپ را زیر سوال برد


دشواری های نتانیاهو در انتخابات؛ بحران‌ها  و شکاف‌های درون ائتلاف  راست گرا