روسیه: سوریه ۶ موشک شلیک‌شده اسرائیل به حمص را منهدم کرد

چهارشنبه 19 آبان 1400
04:12
روسیه: سوریه ۶ موشک شلیک‌شده اسرائیل به حمص را منهدم کرد
مرکز روسی آشتی نیروهای متخاصم در سوریه موسوم به «حمیمیم» از انهدام ۶ فروند موشک شلیک‌شده در حملات هوایی دوشنبه‌شب رژیم صهیونیستی به استان حمص خبر داد.

العالم-سوریه

مرکز روسی آشتی نیروهای متخاصم در سوریه موسوم به «حمیمیم» که زیر نظر وزارت دفاع روسیه قرار دارد، اعلام کرد که پدافند هوایی سوریه توانست 6 موشک از 8 موشک شلیک‌شده رژیم صهیونیستی به سمت استان حمص را سرنگون کند.

در همین ارتباط، «وادیم کولت» نایب رئیس مرکز روسی «حمیمیم» اظهار داشت که نیروی هوایی رژیم صهیونیستی با به پرواز درآوردن 6 فروند جنگنده (اف-15) بر فراز آسمان سوریه از شمال لبنان، 6 موشک به سمت حمص شلیک کرد.

به گزارش خبرگزاری تاس، وی اظهار داشت که سامانه دفاعی موشکی سوری «بوک می » و «پانتسیر اس» ساخت روسیه، 6 موشک از 8 موشک شلیک شده توسط جنگنده‌های اسرائیلی را در استان حمص سرنگون کردند.

دوشنبه‌شب گذشته رژیم صهیونیستی نقاطی در استان حمص را هدف حملات هوایی خود قرار داد. این هفتمین تهاجم اسرائیل علیه سوریه طی دو هفته و نیم گذشته بوده است.

تسنیم

0% ...

آخرین اخبار

خرید هیجانی ارز در نرخ‌های بالا پر ریسک است


عارف: صنعت نفت در دوران جنگ درخشان ظاهر شد


سقوط آزاد ترامپ در نظرسنجی‌ها؛ رکورد نارضایتی ۶۲ درصدی


سقوط آزاد ترامپ در نظرسنجی‌ها؛ رکورد نارضایتی ۶۲ درصدی


حملات موشکی و پهپادی حزب‌الله به نظامیان رژیم صهیونیستی


بقائی: طرح ایران منحصرا بر پایان جنگ متمرکز است


سخنگوی دولت: مشکلی در تأمین ورق‌های فولادی وجود ندارد


ولایتی: سیاست بین‌الملل لوکیشن فیلم «جک اسپارو» نیست


حماس: در صورت پایبندی اسرائیل به تعهدات، آماده شرکت در مذاکرات مرحله دوم آتش‌بس هستیم


گفتگوی تلفنی وزرای امور خارجه جمهوری اسلامی ایران و آلمان