واکنش کاربران شبکه های اجتماعی به جنایت آل سعود در یمن

يکشنبه 23 آبان 1400
22:03
واکنش کاربران شبکه های اجتماعی به جنایت آل سعود در یمن کاربران شبکه های اجتماعی با انتشار هشتگ #ساحل – غربی، قتل 10 اسیر ارتش و کمیته های مردمی یمن به ضرب گلوله توسط مزدوران آمریکایی سعودی در ساحل یمن را محکوم کردند.

العالم – داغهای مجازی

هاشم القطابری نوشت: جنایت اعدام اسرا را محکوم و تاکید می کنیم که این گواهی به جنایات مزدوران و اربابان آمریکایی، اماراتی و سعودی شان است.

ژنرال شرف 2 نوشت: اعدام اسرا رفتاری وحشیانه و تجاوزکارانه است که مغایر با ابتدایی ترین حقوق، اخلاق و ارزشهای دینی و انسانی است.

طه السقاف نوشت: اعدام اسرا شکستتان را جبران نمی کند.

بندر الهتار نوشت: اعدام اسرا نشانه ترس و ضعف است نه نشانه شجاعت و قدرت و نشانه نفوذ باندهای تکفیری در صفوف مزدوران است.

شیخ هادی النهمی نوشت: 10 اسیر بی دفاع را اعدام کردند، به کجا رسیده اید این پست ترین مردمان زمین که نه مذهب دارید و نه ملت.

عالی المقبولی – ابوالفضل نوشت: اعدام 10 اسیر به ضرب گلوله و تکه تکه کردن اجساد آنان توسط مزدوران جنایتی است که هرگز بی پاسخ نخواهد ماند.

الصادعه بالحق – الیمن نوشت: این جنایتی است که عرش خدا را به لرزه درآورده و از اشخاصی سر زده که بی بهره از ارزشها و اصول دینی و سنت های یمنی هستند و معتقد به اندیشه وهابیتند و ثابت کرد که داعشی ها در کنار ائتلاف هستند.

0% ...

آخرین اخبار

سردار ابن الرضا: خون شهدا درخت تنومند و توانمند دفاعی ایران را استوارتر می‌کند


فرمانده کل ارتش: تا آخرین قطره خون از ایران دفاع می‌کنیم


بستن حساب کاربری روابط عمومی سپاه، نشانه‌ وحشت جبهه استکبار از داده‌های دقیق است


رییس مرکز پژوهشی هندی: کشورهای عضو بریکس می‌توانند به ناتوی مستقل در جهان تبدیل شوند


فضای سرد نشست ترامپ و نتانیاهو و اهداف متفاوت + فیلم


ستاد اربعین: زائران ایرانی در سلامت کامل هستند


تیم کشتی فرنگی نوجوانان بروی سکوی سوم جهان ایستاد


موج عظیم اربعین در مرز مهران؛ عبور بیش از یک میلیون زائر


استقبال از نتانیاهو در واشنگتن با شعار «جنایتکار جنگی»


از ایده تا تأثیر جهانی؛ روایت سازنده انیمیشن‌های لگویی از جنگ رسانه‌ای علیه ایران