صنعا: اطلاعات دقیقی درباره آمران جنایت علیه اسرای یمنی داریم

دوشنبه 24 آبان 1400
09:49
صنعا: اطلاعات دقیقی درباره آمران جنایت علیه اسرای یمنی داریم رئیس کمیته ملی امور اسرا در دولت نجات ملی یمن هویت ده اسیر یمنی را که توسط مزدوران ائتلاف متجاوز اعدام شدند، فاش کرد.

العالم- یمن

به گزارش العالم، "عبدالقادر مرتضی" در گفت‌وگو با شبکه خبری "المسیره" تصریح کرد، جنایت اعدام 10 اسیر یمنی توسط مزدوران ائتلاف سعودی و دیگر جنایات این ائتلاف با مرور زمان فراموش نخواهد شد.

او یادآور شد، جنایت اعدام این اسرای یمنی توسط مزدوران تنها یک روز پس از اعتراف سرکرده گروه القاعده مبنی بر همدستی و مشارکت با ائتلاف سعودی در بسیاری از جبهه‌های نبرد، انجام شد.

این مقام یمنی در عین حال هویت 10 اسیر یمنی مذکور را فاش و اعلام کرد که 5 تن از آنها از استان الحدیده، 5 اسیر از استان حجه و یک اسیر نیز از استان المحویت بودند.

عبدالقادر مرتضی تأکید کرد، ما درباره جنایتکاران، آمران و برخی عاملان این جنایت داریم اطلاعات دقیقی داریم و تمام جزئیات را در پرونده این موضوع ثبت کرده‌ایم.

طبق این گزارش، کمیته ملی امور اسرای یمنی اعلام کرد که مزدوران سعودی روز شنبه 10 اسیر را به ضرب گلوله اعدام کردند.

0% ...

آخرین اخبار

گاردین از صف‌های طولانی آمریکایی‌ها برای لغو تابعیت آمریکا خبر داد


متجاوزان هیچ ارزشی برای حقوق بین‌الملل قائل نیستند


تأکید عربستان بر اجرای کامل معاهده «ان پی تی» و توقف درگیری‌ها در غزه


خدمات شهید لاریجانی تا سال‌ها الگوی درخشان برای کارگزاران ایران اسلامی خواهد بود


حمله موشکی از جنوب لبنان به سمت منطقه الجلیل


ترامپ در حال تحقیق درباره عقب‌نشینی مقابل ایران است


جغرافیای جدید خاورمیانه؛ ایران در کانون قدرت


اعتراف صدراعظم آلمان به توانمندی ایران در برابر آمریکا ترامپ را خشمگین کرد


پاکستان: ریشه بحران خاورمیانه، اشغالگری اسرائیل است


دیده‌بان حقوق بشر انتقال شهرک‌نشینان به جولان اشغالی را حمایت مالی از جنایات جنگی خواند