دستگیری مسئول اداری داعش در الانبار

دوشنبه 24 آبان 1400
10:22
دستگیری مسئول اداری داعش در الانبار
نیروهای اطلاعاتی عراق با همکاری نیروهای مبارزه با تروریسم در شهر الرطبه، مسئول اداری گروه تروریستی داعش در الانبار را دستگیر کردند.

العالم - عراق

نیروهای اطلاعات نظامی عراق یکی از سران گروه تروریستی داعش در الانبار را دستگیر کردند.

در بیانیه واحد اطلاعات نظامی وزارت دفاع عراق آمده است: نیروهای اطلاعات نظامی در تیپ پنج اداره اطلاعات نظامی وزارت دفاع عراق با همکاری با نیروهای اطلاعاتی و مبارزه با تروریسم در شهر الرطبه توانستند براساس داده های اطلاعاتی دقیق، مسئول اداری داعش در ولایت خودخوانده الانبار را در شهر الرطبه دستگیر کنند.

این تروریست داعشی مسئول تدارکات و پشتیبانی لجستیکی از پناهگاه ها و مخفیگاه های داعش در دل بیابان بوده و براساس احکام ماده 4 تروریسم به دستگاه قضایی تحویل داده شد.

نیروهای امنیتی عراق برای اطمینان از عدم ظهور مجدد داعش و عناصر فراری آن، به جستجو، پاکسازی و تعقیب بقایای داعش در سراسر کشور ادامه می دهند.

گفتنی است عناصر باقی مانده ای از داعش هنوز در مناطقی از بغداد، صلاح الدین، دیالی، کرکوک، نینوا، الانبار و… فعالیت دارند.

میدل ایست نیوز

0% ...

آخرین اخبار

رئیس پارلمان لبنان: آتش‌بس واقعی برقرار نشود، همه چیز خراب می‌شود


آغاز نشست دبیران شورا‌های امنیت عضو شانگهای


تشریح دلایل خروج ترامپ از برجام از زبان باراک اوباما


رشیدیان : ۲۷ هزار زائر ایرانی وارد سرزمین وحی شدند


وزیر میراث‌فرهنگی: آثار تاریخی ایران پیش از آغاز جنگ به مخازن امن منتقل شد 


انتقاد جامعه مدرسین از اقدامات دولت‌های عربی علیه شیعیان


توقیف اموال ۵۳ نفر از خائنان به وطن در همدان


وزیر خارجه ایران: مردم ایران با استواری و سربلندی در برابر متجاوزان دفاع کردند


هشدار رئیس جمهور چین به ترامپ درباره تایوان


استقبال وزیر خارجه هند از عراقچی در نشست بریکس