رایزنی وزیر خارجه ترکیه با مقامات لبنان

سه شنبه 25 آبان 1400
15:00
رایزنی وزیر خارجه ترکیه با مقامات لبنان وزیر خارجه ترکیه که به لبنان سفر کرده، در دیدار با مقامات این کشور بر توسعه روابط میان بیروت و آنکارا و ضرورت ثبات اقتصادی لبنان تأکید کرد.

العالم - ترکیه

«مولود چاووش اوغلو» وزیر خارجه ترکیه که به لبنان سفر کرده با «میشل عون» رئیس‌جمهور این کشور دیدار کرد.

بر اساس گزارش «النشره»، اوغلو در کاخ ریاست‌جمهوری لبنان «بعبدا» گفت: در دیدارهای امروزم درباره چگونگی توسعه روابط میان ترکیه و لبنان رایزنی خواهم کرد.

وی افزود، در دیدار با عون، عید استقلال لبنان و نیز تشکیل دولت جدید در این کشور را تبریک گفته است.

بر اساس گزارش شبکه «الجدید»، چاووش اوغلو در هتل محل اقامت خود در بیروت دیداری هم با «امین سلام» وزیر اقتصاد و تجارت لبنان داشت.

در این دیدار درباره روابط اقتصادی و تجاری دو طرفه تبادل نظر شد و چاووش اوغلو بر حمایت آنکارا از ثبات اقتصادی لبنان تأکید کرد.

امین سلام نیز بر توسعه روابط، گسترش همکاری دو جانبه و نیز بالا بردن حجم تجارت میان دو کشور تاکید کرد.

سفر وزیر خارجه ترکیه به لبنان در این بازه زمانی از این حیث قابل اهمیت است که عربستان و برخی دیگر از کشورهای خلیج فارس به بهانه واهی تنشی دیپلماتیک علیه لبنان به راه انداخته‌اند.

بحران اخیر میان لبنان و برخی کشورهای حاشیه خلیج فارس بویژه سعودی از آنجا آغاز شد که «جرج قرداحی» وزیر اطلاع‌رسانی لبنان در اظهاراتی که مربوط به پیش از وزیر شدنش است، جنگ علیه یمن با بیهوده می‌خواند و خواستار پایان آن می‌شود.

در پی این اظهارات، عربستان سعودی سفیر خود در بیروت را فراخواند و از سفیر لبنان در عربستان نیز خواست این کشور را ترک کند.

امارات، کویت و بحرین نیز در اقدامی مشابه سفرای خود از بیروت را فراخوانده و تأکید کردند که این اقدام آن‌ها به نشانه همبستگی با عربستان انجام شده است.

0% ...

آخرین اخبار

تهیه دقیق‌ترین نقشه از شبکه کیهانی به رهبری اخترفیزیکدان ایرانی


دیدار اعضای دفتر حفظ و نشر آثار رهبر شهید با خانواده سردار شهید موسوی هوایی


حمله موشکی حزب‌الله به زیرساخت‌های نظامی ارتش صهیونیستی


معاریو: منطقه خاکستری بین ایران و آمریکا، کابوس نتانیاهو را به واقعیت تبدیل می‌کند +فیلم


قالیباف: پیام رهبر انقلاب چراغ راه آینده و نقشه راه مجلس است


فاز ۱۱ پارس جنوبی در آستانه ثبت رکورد تازه/ ۳ چاه جدید در راه تولید


افزایش تلفات نظامیان صهیونیستی در حملات پهپادی حزب‌الله


صدور دستور قضایی برای توقیف اموال ۷۵ نفر از خائنین به کشور


پزشکیان: مدیریت کشور نباید به حلقه‌ای محدود از مدیران و تصمیم‌گیران منحصر شود


آخرین یادداشت تهران پیش از مذاکرات هسته‌ای با آمریکا +فیلم