سفر محرمانه رئیس شاباک به اردن

يکشنبه 30 آبان 1400
10:20
سفر محرمانه رئیس شاباک به اردن رسانه‌های رژیم صهیونیستی از سفر محرمانه رئیس شاباک به اردن پس از سفر او به قاهره و رام‌الله خبر دادند.

العالم - فلسطین اشغالی

«رونن بار» رئیس جدید شاباک (سازمان اطلاعات و امنیت داخلی رژیم صهیونیستی) در سفری به امان پایتخت اردن با مقامات نظامی و امنیتی این کشور دیدار کرد.

روزنامه صهیونیستی «هاآرتص» با اعلام این خبر نوشت که سفر رئیس شاباک به اردن سومین سفر او در غرب آسیا پس از انتصاب در سمت جدیدش است.

طبق گزارش وبگاه «عرب ۴۸»، رونن بار در سفر به اردن با مقامات ارشد نظامی و امنیت دیدار و درباره راهکارهای مبارزه با گروه‌های مسلحانه و تروریسم و نیز مبارزه با پدیده قاچاق سلاح از طریق مرز گفت‌‌وگو کرده است.

هاآرتص نوشت که احتمالا در این دیدار خطرات تروریسم به ویژه با نزدیک شدن گروه‌های مسلح و حرکت شبه‌نظامیان از عراق به سمت مرزهای فلسطین اشغالی، بررسی شده است.

به نوشته این روزنامه رئیس شاباک حامل این پیام به مقامات اردن بود که حفظ روابط اسرائیل با اردن حائز اهمیت است و به رغم اختلافات دو طرف در سال‌های اخیر در دوره نخست وزیری «بنیامین نتانیاهو» اما روابط امنیتی تنگاتنگی بین دستگاه‌های امنیتی اسرائیل و اردن وجود داشت.

گزارش‌هایی اسرائیلی حاکی از افزایش قاچاق سلاح از اردن به اسرائیل در سال‌های اخیر است که نهادهای امنیتی اسرائیل علت آن را افزایش تقاضای سلاح از یک سو و افزایش قیمت و دشواری قاچاق آن از مصر و لبنان می‌دانند.

رئیس شاباک دو هفته پیش نیز در سفری به رام‌الله با «محمود عباس» رئیس تشکیلات خودگردان فلسطین دیدار و پیش از آن نیز در سفری به قاهره با «عباس کامل» رئیس دستگاه اطلاعات مصر دیدار و گفت‌وگو کرد.

کلید واژه ها
0% ...

آخرین اخبار

ماهر حمود: ترامپ پس از شکست نظامی در مواجهه با مقاومت ایران، دچار تناقض گویی شده است


فوتبالیست‌های ایرلندی خواستار تحریم مسابقه لیگ اتحادیه اروپا با اسرائیل شدند


انتقاد عراقچی از تحرکات ضد ایرانی آمریکا و بحرین در شورای امنیت


اردوغان: اسرائیل تهدید امنیتی برای منطقه است


سی‌ان‌ان: ترامپ به دنبال راه خروج از بحران ایران است


هاآرتص: ایران دست‌کم ۲۲۸ دارایی نظامی آمریکا را در ۱۵ پایگاه خاورمیانه هدف قرار داد


عفو بین‌الملل خواستار آزادی فعالان «ناوگان صمود» شد


تحریم‌های آمریکا علیه معاون وزیر نفت عراق و گروه‌های مقاومت


رایزنی تلفنی وزیران خارجه ایران و پاکستان


احضار کاردار رژیم صهیونیستی توسط اسپانیا


پربیننده ترین خبرها

تعلیق پروژه آزادی ترامپ درباره تنگه هرمز یک روز پس از اجرا/ ادعای پیشرفت بزرگ در مسیر توافق با ایران


قرارگاه خاتم‌الانبیا(ص): ایران در روزهای گذشته هیچ عملیاتی علیه کشور امارات انجام نداد


دیدار وزرای خارجه ایران و چین با دستور کار روابط دوجانبه و تحولات منطقه ای


وزارت خارجه با رد ادعاهای ابوظبی: امارات از ادامه هم‌دستی با آمریکا و اسرائیل خودداری کند


اعتراض تهران به سانسور و راهزنی دیجیتال آمریکا/ شبکه اجتماعی ایکس تیک آبی حساب کاربری بقائی را حذف کرد


ادعای وزیر خارجه آمریکا: مرحله تهاجمی جنگ با ايران به پايان رسيده است


سخنگوی حماس: کاهش ورود کمک‌ها به غزه نقض آشکار آتش‌بس است


توصیه یک اندیشکده آمریکایی درباره بازگشت دیپلماسی به تنگه هرمز


ورود ایران به جمع سازندگان رآکتورهای پیشرفته فشاربالا


وزیر خارجه چین: جنگ آمریکا و اسرائیل علیه ایران نامشروع است/ تاکید عراقچی بر حفاظت از منافع مشروع ایران در مذاکرات


کاهش قیمت نفت با عقب نشینی ترامپ از عملیات "پروژه آزادی" تنگه هرمز