المشاط: محاصره یمن توسط آمریکا جنایت جنگی است

چهارشنبه 3 آذر 1400
00:27
المشاط: محاصره یمن توسط آمریکا جنایت جنگی است رئیس شورای عالی سیاسی یمن محاصره یمن از سوی آمریکا را که زندگی بیش از ۲۵ میلیون یمنی را تحت تاثیر قرار داده است، «جنایت جنگی» خواند.

العالم-يمن

«مهدی المشاط» رئیس شورای عالی سیاسی یمن روز سه شنبه در دیدار با «ویلیام دیوید گریسلی» هماهنگ کننده سازمان ملل در امور بشردوستانه یمن به درد و رنج و مشکلات انسانی همه آحاد ملت یمن به خصوص بیمارانی که به دلیل محاصره فرودگاه صنعاء قادر به سفر به خارج از کشور نیستند، پرداخت.

المشاط اظهار کرد که محاصره یمن از سوی آمریکا جنایت جنگی است که جان بیش از ۲۵ میلیون یمنی را تحت تاثیر قرار داده است و ائتلاف متجاوز به فرماندهی آمریکا در دوره گذشته با ممانعت از دستیابی آنها به هر گونه پیشرفت در زمینه ارسال کمک‌های بشردوستانه و رفع محاصره و محدودیت‌ها بر بنادر و محاصره فرودگاه بین المللی صنعا، تلاش‌های نماینده سابق سازمان ملل در امور یمن را خنثی کرده و اکنون در صدد بی اثر کردن تلاش‌های نماینده جدید سازمان ملل هستند.

رئیس شورای عالی سیاسی یمن از سازمان ملل خواست به کشورهای متجاوز و در راس آن آمریکا فشار بیاورند تا محاصره را رفع کرده و به کشتی‌های حامل فرآورده‌های نفتی اجازه ورود به بندر الحدیده را بدهند.

0% ...

آخرین اخبار

رئیس جمهور لبنان: تعرض به رهبران مذهبی و معنوی مردود است


تلگراف: ترامپ در دام ایران افتاده است


حماس: حمله اسرائیل به ناوگان شکستن محاصره غزه نقض قانون بین‌المللی است


امام جمعه بغداد: بیانیه رهبر انقلاب، حاوی پیام‌های سرنوشت‌ساز درباره آینده منطقه است


ایران حمله تروریستی و ترور خطیب جمعه حرم حضرت زینب (س) رامحکوم کرد


نیک استوارت فرد جدیدی که ترامپ به تیم مذاکره اضافه کرده است، کیست؟


پزشکیان: تحقق عدالت آموزشی در گرو توجه به جایگاه معلمان است/ تجلیل از استقامت جامعه فرهنگی


روزنامه اسرائیلی: منطقه شاهد موفقیت پهپادی حزب‌الله است


پیش‌بینی معامله‌گران بازار: بهای نفت احتمالا به حدود ۱۲۷ دلار برسد


جنگ ایران زیر ذره‌بین کنگره؛ دموکرات‌ها هگست را زیر سوال بردند