رئیس‌جمهور الجزایر: از توافق مغرب با اسرائیل متأسفیم/ سوریه قرار است در نشست آتی سران عرب شرکت کند

شنبه 6 آذر 1400
01:39
رئیس‌جمهور الجزایر: از توافق مغرب با اسرائیل متأسفیم/ سوریه قرار است در نشست آتی سران عرب شرکت کند رئیس‌جمهور الجزایر ضمن ابراز تأسف از توافق عادی سازی مغرب با رژیم صهیونیستی، گفت که تهدید رباط علیه کشورش مایه شرمساری است که از سال ۱۹۴۸ تاکنون رخ نداده است.

العالم-الجزایر

«عبدالمجید تبون» رئیس‌جمهور الجزایر روز جمعه در جمع خبرنگاران رسانه‌های محلی با اشاره به اظهارات وزیر خارجه رژیم صهیونیستی در مورد اینکه «ما هم مانند مغرب درباره نقش دولت الجزایر در منطقه که به ایران بیشتر نزدیک شده است و به عضویت ناظر اسرائیل در اتحادیه آفریقا اعتراض می‌کند، نگران هستیم»، اعلام کرد که الجزایر از توافق عادی سازی روابط مغرب با اسرائیل متأسف است.

رئیس جمهور الجزایر تأکید کرد که «تهدید رباط علیه کشورش است که از سال 1948 تاکنون اتفاق نیفتاده است، مایه ننگ و شرمساری است».

تبون افزود: «سوریه قرار است در نشست آتی سران کشورهای عربی در الجزایر شرکت کند و الجزایر در صدد گرد هم آوردن سران عرب و متحد کردن صفوف کشورهای عربی در این اجلاس است».

پیش از رمطان لعمامره وزیر خارجه الجزایر به شبکه خبری روسیا الیوم گفته بود که مشارکت سوریه در اجلاس سران کشورهای عربی بستگی به رایزنی‌های اعضای اتحادیه دارد و ابراز امیدواری کرد که این رایزنی‌ها مثبت باشد و سوریه در این اجلاس شرکت کند.

از طرفی، «بنی گانتس» وزیر جنگ رژیم صهیونیستی سه شنبه شب در میان خشم مردم مغرب، اولین سفر رسمی خود به این کشور را انجام داد.

شهروندان مغربی و نهادهای مردم نهاد و حامی ملت فلسطین در این کشور خشم خود را نسبت به سفر وزیر جنگ رژیم صهیونیستی به مغرب ابراز و عادی سازی روابط با این رژیم را محکوم کردند.

جمعیت «حمایت از مسائل امت اسلامی» مغرب در بیانیه‌ای سفر وزیر جنگ رژیم صهیونیستی به این کشور را محکوم کرده و مجدداً از مردم مغرب خواست تا هوشیار باشند و در برابر نقشه این رژیم برای ضربه زدن به ثبات منطقه بایستند.

تسنیم

0% ...

آخرین اخبار

تاکید عراقچی بر توسعه تعاملات اقتصادی با کشور‌های همسایه


باید شماره گذاری خودرو و واردت خودروها تعیین تکلیف شود


رئیس‌جمهور آمریکا باید نگران امنیت خودش باشد


اتحادیه کشور‌ها و مناطق فارسی‌زبان تشکیل شود


اتحادیه کشور‌ها و مناطق فارسی‌زبان تشکیل شود


ترامپ و سیاست فرار از مسوولیت؛ از اقتصاد و تورم آمریکا تا جنگ علیه ایران


آغاز پروازهای مسافربری میان روسیه و سوریه پس از ۱۸ ماه


نماینده ارشد آمریکایی: به جنگ علیه ایران پایان دهید


طوفان و سیل در ایندیانای آمریکا ۶ کشته بر جای گذاشت


درخواست مقاومت برای استقلال اقتصادی و مالی عراق از آمریکا