کارشناس سازمان هواشناسی:

تداوم آلودگی هوا به دلیل پایداری جو در بیشتر نقاط کشور

شنبه 6 آذر 1400
10:00
تداوم آلودگی هوا به دلیل پایداری جو در بیشتر نقاط کشور کارشناس سازمان هواشناسی با اشاره به پیش‌بینی آسمانی صاف و جوی آرام برای اغلب مناطق کشور، گفت: همین موضوع موجب افزایش غلظت آلاینده‌های جوی و آلودگی هوا در شهرهای صنعتی و پرجمعیت تا روز چهارشنبه خواهد بود.

العالم - ایران

«کبری رفیعی» امروز (شنبه) افزود: به دلیل پایداری جو، افزایش غلظت آلاینده‌های جوی و آلودگی هوا در شهرهای صنعتی و پرجمعیت، تا روز چهارشنبه آلودگی‌ها ادامه خواهد داشت.

وی بیان‌داشت: امروز در شمال کرمان، کهگیلویه‌وبویراحمد و شمال فارس، بارش‌ها به صورت پراکنده و گاهی همراه با رعدوبرق پیش‌بینی می‌شود.

رفیعی اظهار داشت: فردا در بیشتر مناطق کشور جوی آرام و آسمانی صاف پیش‌بینی می‌شود.

کارشناس سازمان هواشناسی ادامه‌داد: برای روزهای دوشنبه و سه‌شنبه برای برخی از مناطق جنوبی کشور از جمله استان کرمان، هرمزگان و جنوب سیستان و بلوچستان، شرایط برای وقوع رگبار و رعدوبرق و وزش باد شدید موقتی فراهم است.

وی گفت: آسمان تهران امروز قسمتی ابری همراه با غبار صبحگاهی است و افزایش وزش باد تا حدودی از آلودگی هوا خواهد کاست.

ایرنا

0% ...

آخرین اخبار

جزئیات حملات امروز حزب‌الله علیه رژیم صهیونیستی


تشدید تنش در جولان اشغالی به دنبال ازسرگیری پروژه توربین‌های بادی اسراییل


هشدار حزب‌الله نسبت به همکاری امنیتی میان لبنان و رژیم صهیونیستی


اظهارات مداخله‌جویانه وزیرامور خارجه آلمان درباره تنگه هرمز


خشم امارات درباره استفاده ابزاری نتانیاهو از ابوظبی برای منافع انتخاباتی


تأکید دوباره قطر بر حمایت کامل از تلاش‌های میانجی‌گرانه پاکستان


وزیر کشور پاکستان با عراقچی دیدار کرد


بزرگداشت دومین سالگرد شهادت شهید حسین امیرعبداللهیان


سخنگوی وزارت دفاع: هیبت آمریکا به دست ایران فروریخت/بخشی از توان دفاعی هنوز استفاده نشده است


حماس: اسرائیل دزدی دریایی را عادی سازی کرده است