ابومرزوق: با اقدام انگلیس علیه حماس به صورت قانونی مقابله خواهیم کرد

دوشنبه 8 آذر 1400
11:58
ابومرزوق: با اقدام انگلیس علیه حماس به صورت قانونی مقابله خواهیم کرد عضو دفتر سیاسی جنبش حماس بر مقابله با اقدام انگلیس علیه این جنبش و «تروریستی» خواند این جنبش تأکید کرد.

العالم - فلسطین اشعالی

«موسی ابومرزوق» عضو دفتر سیاسی حماس در همایشی که مرکز مطالعات آوارگان فلسطینی در بستر فضای مجازی برگزار کرد، از اقدام قانونی علیه تصمیم انگلیس خبر داد.

وزارت کشور انگلیس روز جمعه گذشته اعلام کرد که جنبش حماس را در فهرست «سازمان‌های تروریستی» قرار داده است.

وی گفت: «با تعدادی از سازمان‌ها و تشکیلات تلاش خواهیم کرد تا خط مقابله با تصمیم انگیس فعال باقی بماند».

به نوشته روزنامه «رأی الیوم»، ابومرزوق تصریح کرد که حماس با همکاری وکلای حقوقی انگلیسی در تلاش است تا استراتژی علیه این تصمیم انگلیس و لغو آن ترسیم کند.

ابومرزوق همچنین جنبش فتح و تشکیلات خودگردان فلسطین را به توافق بر اساس منافع ملت فلسطین و اصل شراکت و تهیه برنامه مبارزه‌ای فراخواند و بر تحقق وحدت ملی و توافق درباره تشکیل دولت تأکید کرد.

این عضو دفتر سیاسی حماس تصریح کرد: «هیچ منفعتی برای حماس در دودستگی نیست و ما خواهان حفظ وطن، اصول و مقاومت هستیم».

وی درباره عادی‌سازی روابط با رژیم صهیونیستی نیز گفت که با گسترش روند عادی‌سازی، کانون هدف قرار دادن آرمان فلسطین نیز گسترش پیدا کرده است، سازش با رژیم صهیونیستی باعث کم شدن حمایت از آرمان فلسطین و خارج شدن رژیم اشغالگر از انزوای خود در غرب آسیا شده است.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

تیراندازی در رستوران آمریکایی با ۳ کشته و ۷ زخمی + فیلم


کشف جسد یک نظامی صهیونیست در نزدیکی بئر السبع


فنسرهای ایرانی که قلب شبکه عملیاتی آمریکا را شکافتند


«بارش شهابی برساوشی» اواخر مرداد در ایران/ تماشای ۶۰ شهاب در هر ساعت!


رئیس فیفا با طناب ترامپ به چاه افتاد


همدستی هوش مصنوعی آمازون و والمارت با تقلب در کالا


آغاز سبز بورس با رشد 110 هزار واحدی شاخص کل


هشدار درباره پیامدهای حفاری‌های رژیم صهیونیستی در زیر مسجد الاقصی


فیدان: ترکیه به تلاش‌های خود برای پایان دادن به درگیری‌ها در منطقه‌ ادامه خواهد داد


برای دفاع مشروع از ایران از همه ابزار‌ها استفاده می‌کنیم