ادامه نقش فرانسه به عنوان پلیس بد؛ پیشنهادات ایران پایه معقولی برای هیچ توافقی نیست

سه شنبه 16 آذر 1400
17:41
ادامه نقش فرانسه به عنوان پلیس بد؛ پیشنهادات ایران پایه معقولی برای هیچ توافقی نیست
در ادامه فرافکنی کشورهای اروپایی درباره بسته‌های پیشنهادی ایران در مذاکرات وین که مبتنی بر مفاد برجام است، وزارت خارجه فرانسه مدعی شد که این پیشنهادات پایه معقولی برای هیچ توافقی نیست.

العالم - اروپا

به نقل از شبکه الجزیره، وزارت خارجه فرانسه در تازه ترین واکنش به مذاکرات ایران و 1+4 در وین گفت: پیشنهادات ارائه شده ایران در خصوص پرونده هسته‌ای پایه معقولی برای هیچ توافقی نیست.

کارشناسان معتقدند که رویکرد طرف غربی نشان میدهد که مصرانه در پی آن هستند که ادامه مسیر گفت‌وگو را براساس ابتکار ایران نپذیرد، چون در آن صورت، میدان عمل در اختیار ایران است و جمهوری اسلامی ایران می‌تواند از اهرم‌های فشار استفاده نشده خود بهره گیرد.

سخنگوی وزارت خارجه ایران نیز در واکنش به مواضع غربیها در این زمینه گفته، ما در وین براساس پیش‌نویس‌هایی که دادیم برای لغو تحریم‌ها و چگونگی توقف اقدامات جبرانی ایران مذاکره می‌کنیم. تمامی آنچه در متون نوشته شده بود مبتنی بر برجام و پیش‌نویس ۶ دور قبل است. این پیشنهادات اساساً نمی‌تواند حداکثری باشد ولی رویکرد آمریکا و اروپا حداقلی است و به همین خاطر درخواست کردند برای مشورت به پایتخت‌های خود برگردند.

یک سخنگوی وزارت امور خارجه آلمان هم روز دوشنبه مدعی شد که پیشنهادات ایران در خصوص برنامه هسته‌ای‌اش قابل قبول نیست و افزود که برلین همچنان مایل است مسیر دیپلماتیک را در این زمینه دنبال کند اما زمان رو به اتمام است.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

تسهیل تجارت و ترانزیت؛ توافق جدید ایران و جمهوری آذربایجان در مرز بیله‌سوار


تأکید بر پایبندی به حقوق بین‌الملل و امنیت منطقه


امیر سرتیپ نعمتی: محکم برای تأمین امنیت ایران ایستاده‌ایم


رهبر انصارالله: هدف اصلی دشمنان تغییر چهرۀ خاورمیانه و ایجاد اسرائیل بزرگ است


فرودگاه امام و مرزهای زمینی در خدمت زائران اربعین


وزارت خارجه یمن: شایعه حمله به بندر دمیاط صحت ندارد


از جبهه جنگ تا خدمت به زائران؛ تجلی ایثار زنان ایرانی در نگاه دولت


بمباران تمسخر در فضای مجازی؛ واکنش تند کاربران به دیدار نتانیاهو با سناتور آمریکایی


آتش در پایگاه علی‌السالم؛ پهپادها و مخازن سوخت هواپیماهای نظامی خاکستر شدند


اعتراض عراقچی به همتای بلغارستانی در پی در اختیار گذاشتن قلمرو برای آمریکا