طالبان خواستار به رسمیت شناخته شدن از سوی چین شد

يکشنبه 21 آذر 1400
14:12
طالبان خواستار به رسمیت شناخته شدن از سوی چین شد معاون وزارت اطلاعات و فرهنگ طالبان از کشورهای جهان بویژه چین خواست که که دولت طالبان را به رسمیت بشناسند.

العالم ـ آسیا

"ذبیح الله مجاهد" روز یکشنبه در نشستی در وزارت دادگستری طالبان با بیان اینکه دولت در شرایط فعلی نیاز دارد که به رسمیت شناخته شود اظهار داشت چین باید برای به رسمیت شناختن دولت طالبان اقدام قوی و موثری انجام دهد.

وی با اشاره به نیاز افغانستان به سرمایه گذاری تصریح کرد چینی ها می توانند در افغانستان سرمایه گذاری کنند.

مجاهد، چین را یکی از همسایگان مهم افغانستان عنوان و خاطرنشان کرد، طالبان خواستار روابط خوب و گسترده با این کشور است.

طالبان پیش از این نیز از کشورهای اسلامی خواسته بود که در نشست آتی سازمان همکاری کشورهای اسلامی در اسلام آباد دولت این گروه را به رسمیت بشناسند.

با وجود تلاش گسترده طالبان برای به رسمیت شناختن از سوی جامعه جهانی تاکنون هیچ کشوری حتی پاکستان که از نزدیکترین کشورها به این گروه شناخته می شود از به رسمیت شناختن دولت موقت طالبان خودداری کرده است.

کشورهای منطقه و جهان پیش شرط شناسایی دولت طالبان را تشکیل دولت فراگیر و اجازه دادن به دختران و زنان برای حضور در مدارس و جامعه اعلام کرده اند.

0% ...

آخرین اخبار

اوچا: ۳۵۰ امدادگر در سال ۲۰۲۵ در جهان کشته شدند؛ بیش از نیمی در غزه


رئیس مجلس فردا به عراق سفر می‌کند


شاهکار مهندسین ایرانی در برقراری جریان برق فقط در ۵۰ دقیقه پس از حمله اشغالگران صهیونیست


دعوت به حضور ملت بزرگ ایران در اربعین رهبر شهید


سی‌ان‌ان: داماد ترامپ در دیدار۴ ساعته، نتانیاهو را برای پیشبرد طرح غزه تحت فشار گذاشت


پیروزی قاطع ایران بر آمریکا و اسرائیل در عرصه‌های نظامی و سیاسی آشکار است


نارضایتی از تصمیم‌های لحظه‌ای و نگاه تحقیرآمیز ترامپ به کشورهای منطقه


تیم ایران در جمع بهترین‌های مسابقات بین‌المللی سامبو نظامیان


سخنگوی وزارت خارجه: حمله پهپادی به دفتر رئیس اقلیم کردستان عراق مشکوک است


روابط دوجانبه و تحولات منطقه، محور گفت وگوی تلفنی عراقچی و فیدان