اولیانوف:طرفین مذاکره روابط نزدیک با ایران را حفظ می‌کنند

سه شنبه 23 آذر 1400
02:15
اولیانوف:طرفین مذاکره روابط نزدیک با ایران را حفظ می‌کنند میخائیل اولیانوف نماینده روسیه نزد سازمان‌های بین المللی در وین اعلام کرد که طرفین مذاکره (به غیر از آمریکا) روابط نزدیک با ایران را حفظ می‌کنند.

العالم-اروپا

این دیپلمات ارشد روس که به عنوان نماینده روسیه در مذاکرات وین حاضر است روز دوشنبه در صفحه توئیتر خود نوشت: در مذاکرات وین موضوعات متعدد مهمی همچنان باقی هستند اما مذاکره کنندگان سخت کار می‌کنند تا اختلافات را کاهش دهند.

اولیانوف اضافه کرد: برای مثال، طرفین برجام (بدون ایران) و آمریکا یک جلسه شبانه دیرهنگام (دوشنبه شب) داشتند و تمام آنها (به غیر از آمریکا) روابط نزدیک با ایران را حفظ می‌کنند.

جلسه بین طرفین برجام و آمریکا در هتل ماریوت پس از جلسه میان گروه ۱+۴، اتحادیه اروپا و ایران در هتل کوبورگ به انجام رسید. این دومین جلسه اعضای برجام و آمریکا در دور هفتم مذاکرات وین است که بدون حضور ایران برگزار می‌شود.

انریکه مورا معاون دبیرکل سرویس اقدام خارجی اتحادیه اروپا پیش از ورود به هتل ماریوت درباره فضای مذاکرات، گفت؛ سخت در تلاش هستیم و گفت‌وگوها همچنان ادامه دارد. اما سایر دیپلمات ها ترجیح دادند که در این زمینه اظهارنظری نکنند. حتی میخائیل اولیانوف مذاکره کننده ارشد روس هم که رابطه گرمی با خبرنگاران داشت، پس از ماجرای دیروز که سخنانش از سوی شبکه معاند فارسی زبان ایران‌ اینترنشنال تحریف شد، ترجیح داد با خبرنگاران مصاحبه نکند.

اخبار زیادی از فضای داخل مذاکرات به بیرون درز پیدا نمی‌کند اما گزارش‌ها از پیشرفت گفت‌وگوها و کاهش اختلافات میان طرف‌ها حکایت دارد. علی باقری کنی مذاکره کننده ارشد ایران دیروز در گفت‌وگو با ایرنا افزود که در نتیجه تعامل و نشست‌هایی که طی چند روز گذشته در سطح کارشناسی و مقام‌های ارشد مذاکره کننده برگزار شد اختلافات طرفین در مورد دامنه و حیطه موضوعات قابل مذاکره در حال کاهش است.

0% ...

آخرین اخبار

دبیرکل حزب الله: دولت لبنان در وادارکردن رژیم صهیونیستی به اجرای آتش بس و پایان تجاوزات ناتوان است


ایران حمله تروریستی در شهر کویته پاکستان را محکوم کرد 


ابلاغ پیام شفاهی عراقچی به وزیر خارجه عمان در دیدار غریب‌آبادی و البوسعیدی در مسقط


روایت آواره فلسطینی که شهرک نشینان صهیونیست او را مجبور به ترک خانه اش کردند+فیلم


حزب‌الله: ایران توافق با آمریکا را به توقف جنگ لبنان مشروط کرده است


غریب‌آبادی: غزه آزمون پایبندی دولت‌ها به حقوق بین‌الملل است


بقائی: حماسه آزادسازی خرمشهر، نماد شکست‌ناپذیری مردم ایران است


ایران ارایه دهنده الگوی جدید جنگ و راهگشای ملت‌های استقلال‌طلب و آزادی‌خواه است


هدف قرار دادن پهپاد رادار گریز صهیونی بر فراز هرمزگان+ فیلم


اعتراف رژیم صهیونیستی به محاسبات اشتباه در جنگ با ایران+ فیلم