وزیر کشور طالبان: افغانستان تهدیدی برای هیچ کشوری نیست

شنبه 27 آذر 1400
18:59
وزیر کشور طالبان: افغانستان تهدیدی برای هیچ کشوری نیست وزیر کشور طالبان در دیدار نماینده‌ ویژه‌ سازمان ملل گفت: افغانستان تهدید برای هیچ کشوری نخواهد بود و جهان باید برای تعامل با این گروه از خود آمادگی نشان دهد.

العالم - جهان اسلام

«سراج‌الدین حقانی»، وزیر کشور دولت موقت طالبان در دیدار «دبورا لاینز»، نماینده‌ ویژه‌ سازمان ملل برای افغانستان تاکید کرد که این کشور تهدید برای هیچ کشوری در جهان نخواهد بود.

حقانی در این دیدار با تاکید بر تحکیم ثبات افغانستان و منطقه گفت که جهان باید برای تعامل با طالبان از خود آمادگی نشان دهد.

لاینز در این دیدار با اشاره به تعهد سازمان ملل برای حل بحران افغانستان، گفت که این سازمان برای آموزش و پرورش و آغاز پروژه‌های کشاورزی در افغانستان تلاش می‌کند.

وی همچنین از کمک نقدی ۲۸۰ میلیون دلار بانک جهانی به افغانستان قدردانی کرد و گفت که این کمک‌ها ادامه می‌یابد.

این درحالی است که ذبیح‌الله مجاهد، سخنگوی دولت طالبان پیش از این گفته بود که اگر کشورهای جهان و به‌ویژه آمریکا می‌خواهند از خاک افغانستان تهدید نشوند، باید این گروه را به‌عنوان «یک دولت مسئول» به‌رسمیت بشناسند.

وی افزوده بود طالبان زمانی دفع تهدیدات علیه کشورهای جهان از افغانستان را تکلیف خود می‌دانند که از سوی این کشورها به‌رسمیت شناخته شوند.

هنوز هیچ کشوری دولت موقت طالبان را به رسمیت نشناخته است. اما بیشتر کشورهای جهان برای ارائه کمک به مردم افغانستان با طالبان وارد تعامل و گفت‌وگو شده‌اند.

سراج الدین حقانی، در لیست سیاه آمریکا قرار داشته و این کشور برای پیدا کردن اطلاعات از وی پاداش 10 میلیون دلاری تعیین کرده است.

0% ...

آخرین اخبار

غدیر امسال، متفاوت از همیشه؛ روایتی از ۹۵ روز مقاومت در برابر جنگ تحمیلی


گفت وگوی وزیر امورخارجه قطر با همتایان ترکیه ای و مصری درباره توافق ایران و آمریکا


شور غدیر در گرمای خرداد؛ خانواده‌ها در مسیر ۱۰ کیلومتری عشق قدم زدند


ادعای جدید آژانس بین‌المللی انرژی اتمی درباره برنامه هسته‌ای ایران


از تهدید موشکی تا فشار بر نتانیاهو؛ روایت عبری‌ها از آتش‌بس لبنان


گزارش جدید سازمان ملل درباره پرونده سلاح‌های شیمیایی سوریه و واکنش روسیه و آمریکا


تجمع خانواده شهدای دانش‌آموز میناب مقابل دفتر یونیسف؛ دسته‌های گل و کیف‌های خالی


لاوروف: هیچ مدرکی درباره تمایل ایران به توسعه سلاح هسته‌ای وجود ندارد


شمار شهدای لبنان از آغاز جنگ رمضان تاکنون به ۳هزار و ۵۲۶ نفر رسید


کالاس: آتش‌بس لبنان فرصتی برای جلوگیری از جنگ فراگیر است