سیل در مالزی بیش از ۲۰ هزار نفر را آواره کرد/ اختلال در کشتیرانی، بسته شدن ده ها جاده و بزرگراه، زیرآب رفتن اتومبیل های رها شده در خیابان ها

يکشنبه 28 آذر 1400
12:08
سیل در مالزی بیش از ۲۰ هزار نفر را آواره کرد/ اختلال در کشتیرانی، بسته شدن ده ها جاده و بزرگراه، زیرآب رفتن اتومبیل های رها شده در خیابان ها مقامات مالزی اعلام کردند، باران های سیل آسا موجب آوارگی بیش از ۲۱ هزار نفر از خانه هایشان و مسدود شدن ده ها جاده شده است.

العالم ـ آسیا

بنابر گزارش رویترز، « صبری یعقوب» نخست وزیر مالزی در کنفرانس خبری اعلام کرد با آوارگی بیش از ۲۱ هزار و ۱۰۰ نفر بر اثر جاری شدن سیل در مالزی بیش از ۶۶ هزار نیروی پلیس، ارتش و آتشنشان برای امدادرسانی و نجات مردم به سراسر این کشور اعزام شدند.

نخست وزیر مالزی افزود: اکنون شرایط در سلانگور اندکی آشفته شده است. در دیگر ایالت ها آمادگی برای این بارندگی های موسمی از پیش وجود داشت اما در سلانگور بارندگی ناگهانی اتفاق افتاد.

صبری یعقوب خاطرنشان کرد، حدود ۴ هزار نفر از خانه هایشان تخلیه شده و به پناهگاه ها برده شدند.

جاری شدن سیل در مالزی در فصل بارندگی سالانه که از ماه اکتبر تا مارس می باشد، به ویژه در سواحل شرقی این کشور بسیار معمول است اما بارندگی های شدیدی که از جمعه صبح در ایالت «سلانگور» یکی از ثروتمندترین و پرجمعیت ترین مناطق نزدیک به «کوالالامپور» واقع در غرب این کشور، آغاز شده است هنوز ادامه دارد.

به گفته مقامات بندر کلانگ که بزرگترین بندر مالزی می باشد، عملیات کشتی رانی مختل شده است. همچنین ده ها جاده و بزرگراه نیز بسته شدند.

به گزارش ایرنا، ویدئوهای منتشر شده در شبکه های اجتماعی نیز رودخانه های خروشان، رانش زمین و زیرآب رفتن اتومبیل های رها شده در خیابان ها را نشان می دهد.

سازمان هواشناسی مالزی هشدار داد بارندگی های شدید در سلانگپور، کوالالامپور و دیگر ایالت ها تا پایان روز یکشنبه همچنان ادامه خواهد داشت.

0% ...

آخرین اخبار

استاندارد دوگانه آژانس؛ سکوت مقابل حمله متجاوزانه آمریکا به نیروگاه دارخوین


فروپاشی بهداشت در سایه سکوت مرگبار جهانی+ فیلم


عراقچی: دشمن اشتباه محاسباتی داشت و تصور مقاومت ایران را نمی‌کرد


دیدارهای جداگانه مقام های عراقی و ترک با امیر قطر درباره کاهش تنش در منطقه


سازمان انرژی اتمی حمله آمریکا به نیروگاه دارخوین را محکوم کرد


اژه‌ای: در هیچ یک از رسیدگی‌های قضایی سوگیری سیاسی نداریم


نیروی دریایی سپاه: دو کشتی متخلف در مسیر ناایمن تنگه هرمز دچار حادثه شدند


قالیباف: اطاعت از حکم رهبر معظم انقلاب در اصرار بر اتحاد مقدس، شرط ضروری پیروزی در میدان مبارزه با دشمن است


شهید موسوی الگویی برای فرماندهان است


رهگیری و انهدام یک فروند پهپاد MQ9 در اهواز + فیلم