رژیم صهیونیستی سه «تیپ جدید» برای سرکوب فلسطینی ها تشکیل می دهد

دوشنبه 29 آذر 1400
18:30
رژیم صهیونیستی سه «تیپ جدید» برای سرکوب فلسطینی ها تشکیل می دهد روزنامه صهیونیستی «اسرائیل هیوم» نوشته است که با توافق «بنی گانتز» وزیر جنگ و «عومیر بارلو» وزیر امنیت داخلی این رژیم سه تیپ نظامی جدید برای سرکوب فلسطینیان ساکن سرزمین های اشغالی درچارچوب عملیات های امنیتی یا اعتراض های احتمالی هنگام سرگرم بودن ارتش صهیونیستی در جنگ ها تشیکل می دهد.

العالم - فلسطین اشغالی

روزنامه سعودی الشرق الاوسط امروز(دوشنبه) به نقل از اسرائیل هیوم افزود: عناصر این تیپ متشکل از چندین گردان را چند هزار نیروی ذخیره مرزبانی(پلیس) تشکیل می دهند که دوره خدمت نظامی آنها خاتمه یافته است.

این تیپ ذخیره در سال آینده ایجاد می شود و دو تیپ دیگر هم در مراحل بعد و در سال ۲۰۲۳ تشکیل خواهند شد و نیروهای آنها پس از شروع هر جنگی فراخوانی می شوند تا به پلیس رژیم صهیونیستی برای کنترل شهرها و سرکوب فلسطینی های ساکن سرزمین های اشغالی کمک کنند.

ایده تشکیل این تیپ های نظامی در چارچوب طرح «عبرت آموزی» صورت گرفته و رژیم صهیونیستی آن را بعداز مواجه شدن با اعتراض های گسترده فلسطینی ها در سرزمین های اشغالی هنگام حمله اخیر علیه نوارغزه طراحی کرده است.

هنگام حمله ارتش صهیونیستی علیه غزه، شهرهایی در سرزمین های اشغالی مانند یافا، اللد، رمله، حیفا و عکا شاهد رویارویی‌های بی‌سابقه‌ای بین فلسطینی ها و صهیونیست ها بودند تا جائیکه مقامات این رژیم جعلی نسبت به شروع جنگ داخلی هشدار دادند و بعداز آن بود که تصمیم گرفتند باید طرحی را با هدف «برداشتن گام های سریع هنگام هر جنگی» برنامه ریزی کنند.

گانتز و بارلو توافق کرده اند که تیپ جدید با حضور افسران پیاده نظام و سپاه زرهی برای شرکت در ماموریت های پیچیده تقویت شود و ارتش صهیونیستی مسئول جذب و آموزش نیروهای این تیپ خواهد بود.

نیروهای ذخیره جمعی این تیپ قرار است برنامه های آموزشی و فعالیت های دائم عملیاتی را در کرانه باختری و قدس سپری کنند و هر زمان پلیس صهیونیستی اعلام کرد از آنها برای ماموریت های امنیتی داخلی به ویژه سرکوب فلسطینی های ساکن سرزمین های اشغالی استفاده شود.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

ترکیه حکم جلب نتانیاهو را صادر کرد


پزشکیان: دولت با تمام وجود به دنبال خدمت به مردم است


آیین بزرگداشت رهبر شهید انقلاب در آلمان همزمان با ایام آغاز امامت حضرت ولی‌عصر (عج)


پس از کمتر از یکماه از معادله «محاصره در برابر محاصره»؛ آشفتگی ریاض با 3 معادله جدید صنعا


عملیات پهپادی نیروهای مسلح یمن علیه تأسیسات حیاتی و پالایشگاه عربستان +فیلم


نماینده دموکرات کنگره: دولت ترامپ بدون نقشه راه برای مقابله با ایران وارد عمل شد


موضع‌گیری چین در حمایت از ایران؛ پکن با تحریم‌های غیرقانونی فاقد مبنای حقوق بین‌الملل مخالف است


تأکید نخست‌وزیر لبنان بر ضرورت خروج نیروهای اسرائیلی از جنوب کشور


قالیباف: مسیر مقاومت تهران و بغداد در برابر آمریکا ادامه دارد


ادای احترام قالیباف به مقام شهیدابومهدی المهندس و شهدای مقاومت عراق