حضور رئیس‌جمهور در منزل شهید مسیحی/ رئیسی: همه شهدا مایه افتخار هستند

جمعه 3 دی 1400
21:28
حضور رئیس‌جمهور در منزل شهید مسیحی/ رئیسی: همه شهدا مایه افتخار هستند رئیس جمهور اظهار داشت:‌ هر کسی که آماده باشد تا جانش را برای وطن، مردم و امنیت جامعه فدا کند برای ملت ایران عزیز و محترم است به همین دلیل شهدا مایه افتخار ایران و ایرانیان هستند.

العالم - ایران

آیت‌الله سید ابراهیم رئیسی رئیس جمهور شامگاه جمعه همزمان با ایام میلاد حضرت عیسی مسیح (ع) و در آستانه فرارسیدن سال نو میلادی با حضور در منزل شهید وارطان آقاخانیان، این ایام را به خانواده این شهید و همه پیروان حضرت مسیح تبریک گفت و اظهار داشت: حقیقت دین مسیح با حقیقت دین اسلام تفاوتی ندارد و قرآن اوصاف بسیار عالی برای حضرت مریم (ع)‌ و حضرت عیسی (ع)‌ ذکر می کند و امیدوارم خداوند متعال به همه مسیحیان توفیق دهد که از آموخته‌های حضرت عیسی (ع)‌ پیروی کنند.

رئیسی اظهار داشت: پیام شهدا برای کسانی که طمعی به این کشور دارند این است که مردم ایران همواره آماده هستند تا اگر کسی به این آب و خاک تعرض کرد، با ایثار جان خود از میهن‌شان دفاع کنند و در این مسیر تفاوتی میان هموطنان مسلمان، مسیحی و زرتشتی نیست. ایران برای ایرانیان از همه چیز با ارزش‌تر است و این مردم حاضرند جان‌شان را برای ایران فدا کنند.

آیت‌الله رئیسی تصریح کرد: ‌شهدا حق بزرگ به گردن همه ما دارند و امنیت و استقلال امروز کشورمان را مرهون شهدا هستیم و نباید یک لحظه از دفاع و صیانت از دستاوردهای شهدا غفلت کنیم.

رئیس جمهور افزود:‌ هر کسی که آماده باشد تا جانش را برای وطن، مردم و امنیت جامعه فدا کند برای ملت ایران عزیز و محترم است به همین دلیل شهدا مایه افتخار ایران و ایرانیان هستند. شهدا همچنان که در آخرت بقا و حیات دارند، در این عالم نیز باید یاد و نام‌شان زنده بماند.

گفتنی است شهید وارطان آقاخانیان در سال ۱۳۶۴ در سن ۲۰ سالگی در منطقه عملیاتی جزیره مجنون به فیض شهادت نائل شد.

0% ...

آخرین اخبار

سخنگوی ارتش: مراقبت دریایی با شدت بیشتری در جریان است


آماده‌باش ۱۴ ایستگاه راهنمای زائر و گمشدگان در قم برای مراسم تشییع رهبر شهید


هرگونه دخالت آمریکا در تنگه هرمز با واکنش قاطع مواجه می‌شود/ تمام شناورها موظفند از مسیری که ایران تعیین کرده اقدام کنند


سناتور ارشد روس: اسرائیل تنها بازنده آشکار جنگ علیه ایران است


بقائی: مقامات 100 کشور برای منظور شرکت در آیین وداع با رهبر شهید، میهمان ایران هستند


تیم پنج نفره گروهک منحله دمکرات متلاشی شد


مقام ارشد مجلس چین در مراسم تشییع پیکر رهبر شهید انقلاب شرکت می‌کند


هراس ساکنان شهرک‌های صهیونیست‌نشین در کرانه باختری از پهپادهای مهاجم


قدرت آتش تهران، اعتماد کشورهای منطقه به چتر امنیتی آمریکا را متزلزل کرد


دعوت دستگاه‌ها و احزاب برای حضور پرشکوه مردم در مراسم تشییع «آقای شهید»


پربیننده ترین خبرها

«الإمام الشهيد» مستند «زندگی و مبارزه رهبر شهید امت»+ فیلم


«سیره رهبری» از استقامت تا جاودانگی آقای شهید ایران


زلزله‌ای به بزرگی ۶.۲ ریشتر خلیج کالیفرنیا در سواحل مکزیک را لرزاند.


انتفاضه سنگ کودکان سوری علیه اشغالگران اسرائیلی


وزارت امور خارجه قطر: نخست وزیر و وزیر امور خارجه با ویتکوف و کوشنر آخرین تحولات مذاکرات بین واشنگتن و تهران را مورد بحث و بررسی قرار دادند.


غزه بین آتش تجاوزگری اسرائیل و تلاش‌ قاهره برای تثبیت آتش‌بس


روستای لبنانی «فرون»؛ برملا کننده روایت دروغ اسرائیل و دام «مناطق آزمایشی»


قالیباف: عبور از تنگه بدون هزینه فقط برای ۶۰ روز است / ایران از حقوق خود کوتاه نمی‌آید


پزشکیان: روابط تهران و دهلی‌نو از ظرفیت های گسترده برای توسعه همکاری ها برخوردار است


عراقچی: عراق برای برگزاری مراسم تشییع باشکوه حضرت آیت‌الله العظمی خامنه‌ ای آماده می شود


عراقچی خطاب به وزیر امنیت داخلی آمریکا: ثابت کردید که شایستگی میزبانی یک تورنمنت را ندارید