ائتلاف آمریکا: از عراق خارج نمی‌شویم

دوشنبه 6 دی 1400
17:58
ائتلاف آمریکا: از عراق خارج نمی‌شویم سخنگوی ائتلاف آمریکا گفت که ائتلاف از عراق خارج نخواهد شد، بلکه بنا بر اعلام دولت عراق، نقش آن از جنگی به مستشاری تغییر می‌کند.

العالم - آمریکا

«کول هارپر» سخنگوی ائتلاف بین المللی موسوم به ضد داعش به رهبری آمریکا ادعا کرد که این ائتلاف، پایگاه‌ نظامی آمریکا در عراق ندارد.

هارپر در گفت‌وگو با شبکه خبری الجزیره گفت که نیروهای ائتلاف آمریکا در پایگاههای عین الاسد در الانبار، اربیل در اقلیم کردستان و مرکز عملیات مشترک در بغداد، مستقر هستند.

وی با بیان اینکه برخی از حملات، به مراکزی صورت می‌گیرد که عناصر وابسته به ائتلاف آمریکا، در آن مستقر هستند، ادعا کرد: «ائتلاف بین‌المللی اکنون هیچ نقش جنگی در عراق ندارد، بلکه مأموریت جدید آن، ارائه خدمات مستشاری و کمک به ارتش عراق و پیشمرگه است».

این سرهنگ آمریکایی در عین حال گفت: «ائتلاف بین‌المللی از عراق خارج نخواهد شد، بلکه بنا بر اعلام دولت عراق، نقش آن (ائتلاف) از جنگی به مستشاری تغییر می‌کند. لذا باقی ماندن در عراق - با این نقش جدید - به درخواست بغداد انجام شده است».

هارپر در پایان گفت که ائتلاف آمریکا، از میزان خسارتی که در نتیجه حملات در داخل عراق به آن وارد شده است، هیچ آماری در اختیار ندارد.

این در حالی است که ائتلاف آمریکا، شامگاه گذشته مدعی شد که از نهم دسامبر (۱۸ آذر ماه) هیچ نیروی رزمی یا نیرویی ندارد که نقش جنگی در عراق داشته باشد(جزئیات بیشتر).

ناظران می‌گویند که خروج نظامیان آمریکا از عراق، صوری است و نیروهای این کشور از عراق خارج نخواهند شد؛ مسئله‌ای که گروههای مقاومت عراق، هشدار داده‌اند که در صورت باقی ماندن نیروهای آمریکایی، با آنان برخورد خواهند کرد و این مسئله را نقض حاکمیت عراق می‌دانند.

بر اساس بیانیه پایانی که پس از چهارمین دور گفتگوی راهبردی بین بغداد و واشنگتن صادر شد، عراق و آمریکا در ۲۷ ژوئیه ۲۰۲۱ توافق کردند که تمامی نیروهای رزمی آمریکا تا پایان سال جاری از عراق خارج شوند.

0% ...

آخرین اخبار

رئیس پارلمان لبنان: تا زمانیکه آتش‌بس نشود هیچ مذاکره‌ای صورت نمی‌گیرد


سفر ملونی به قفقاز؛ ارمنستان نمادین، آذربایجان شریک راهبردی ایتالیا


مهاجرانی: با عادی شدن شرایط وضعیت اینترنت تغییر می‌کند


پوتین: غرب در حال ازدست‌دادن جایگاه رهبری خود در جهان است


واکنش نایب رئیس IOC به تحریم کشورها/ المپیک به پاییز منتقل می‌شود؟


کریدور ترانزیتی با پاکستان فعال شد؛ ایران قابل محاصره نیست


پنتاگون: سیستم دفاع موشکی آمریکا اثربخشی خود را از دست داده است


هاآرتص: اتحادیه اروپا درحال بررسی تحریم‌هایی علیه نهادهای اسرائیلی است


رشد 3.5 برابری صادرات گاز ایران به ترکیه در 2 ماهه 2026


اسپانیا: موضوع ایران باید از طریق دیپلماسی و مذاکره حل شود