ماهواره‌برِ سیمرغ با موفقیت به فضا پرتاب شد

پنج‌شنبه 9 دی 1400
13:09
ماهواره‌برِ سیمرغ با موفقیت به فضا پرتاب شد سخنگوی فضایی وزارت دفاع اعلام کرد : ماهواره‌برِ سیمرغ برای اولین‌بار سه محموله تحقیقاتی را به صورت همزمان به ارتفاع ۴۷۰ کیلومتری و با سرعت ۷۳۵۰ متر بر ثانیه پرتاب کرد.

العالم - ایران

سید احمد حسینی سخنگوی فضایی وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح ضمن اعلام این خبر، گفت: پس از دستیابی کشور به توانمندی بومی فضایی و ایجاد قابلیت پرتاب ماهواره‌های کوچک با ماهواره برهای سفیر و قاصد، توسعه پرتابگرهای با قابلیت بالاتر مد نظر قرار گرفت و در همین راستا طراحی و توسعه پایگاه فضایی حضرت امام خمینی (ره) و ماهواره‌بر سیمرغ در برنامه صنعت فضایی کشور قرار گرفت.

وی در خصوص عملکرد ماهواره‌بر سیمرغ، افزود: در این پرتاب عملکرد اجزای پایگاه فضایی و عملکرد مراحل ماهواره‌بر به درستی انجام و در نهایت اهداف تحقیقاتی مد نظر از این پرتاب محقق شد.

سخنگوی فضایی وزارت دفاع تاکید کرد: در این مأموریت تحقیقاتی فضایی، برای نخستین بار سه محموله تحقیقاتی به صورت همزمان به ارتفاع ۴۷۰ کیلومتری و با سرعت ۷۳۵۰ متر بر ثانیه پرتاب و محقق گردید.

حسینی با بیان اینکه در این پرتاب داده‌های تله متری از فرایند پرتاب به طور کامل احصا شد، گفت: با تطبیق داده‌ها و تطبیق عملکردها، برنامه‌ریزی لازم جهت پرتاب عملیاتی انجام خواهد شد.


در همین رابطه بخوانید

0% ...

آخرین اخبار

سه پایگاه مهم آمریکا در کویت، هدف حملات ارتش قرار گرفت


تشییع پیکر شهدای شناسایی‌شده مدرسه شجره طیبه میناب در روز چهارشنبه


تا زمانی که شرارت‌های آمریکا در منطقه ادامه دارد، تنگه هرمز بسته است


سپاه پاسداران انقلاب اسلامی: سامانه‌ها و پدافند هوایی آمریکا در بحرین هدف قرا گرفتند


سپاه پاسداران انقلاب اسلامی:رادارها و سامانه‌های دریافت ماهواره‌ای آمریکا در کویت منهدم شدند


پاکسازی راداری منطقه در ادامه شب سیاه سامانه‌ها و رادارهای آمریکایی


سامانه‌های موشکی هیمارس در کویت هدف موشک‌های زمین به زمین ارتش+فیلم


نامه ایران به شورای امنیت در پی حمله تجاوزکارانه آمریکا به نیروگاه هسته‌ای دارخوین


واکنش ریاض و ائتلاف سعودی به تحریم دریایی انصارالله علیه بنادر عربستان


صدای انفجار در کویت؛ پایگاه «عریفجان» هدف قرار گرفت