ورود کاروان پشتیبانی اشغالگران آمریکایی به خاک سوریه

جمعه 10 دی 1400
04:06
ورود کاروان پشتیبانی اشغالگران آمریکایی به خاک سوریه

منابع خبری پنجشنبه شب گزارش دادند، کاروان پشتیبانی جدید نیروهای آمریکایی از مرز عراق وارد خاک سوریه شده است.

العالم - سوریه

به گزارش خبرگزاری رسمی سوریه (سانا)، ۴۰ کامیون حامل کمک‌های پشتیبانی نیروهای آمریکایی از مرز الولید در اقلیم کردستان وارد استان الحسکه واقع در شمال شرق سوریه شدند.

بر اساس این گزارش، این کاروان، تجهیزات و مواد پشتیبانی را به سمت پایگاه غیرقانونی نیروهای آمریکایی در منطقه الرمیلان واقع در شمال شرق الحسکه انتقال داده است.

پیش‌تر منابع خبری سوری گزارش داده بودند که ارتش سوریه مانع از عبور کاروان نظامیان آمریکایی در شرق این کشور شده است.

به گفته منابع محلی سوری، ارتش سوریه اجازه نداد این کاروان آمریکایی از روستای "تل الذهب" در حومه جنوبی القامشلی عبور کند و با آن مقابله و مجبور کردند که عقب‌نشینی کند.

با شکست گروه تروریستی داعش به عنوان بازوی آمریکا در سوریه در آذر ماه سال ۱۳۹۶، تروریست‌های آمریکایی مستقیما جایگزین این گروهک شدند و دقیقا از همان زمان نیز به جای داعش شروع به استخراج و سرقت نفت سوریه و ادامه کشتار مردم این کشور کردند.

طی سال‌های اخیر، آمریکا در منطقه غرب آسیا بویژه در سوریه بلای جان مردم و منابع نفتی منطقه شده؛ اقدامی که پیش از این گروهک تروریستی داعش در سال‌های اخیر انجام داده است.

در دو سال گذشته آمریکا با اعزام نیرو و تجهیزات بیشتر حضور خود را در مناطق نفت خیز سوریه بیشتر کرده، حضوری که منجر به سرقت بیشتر نفت مردم این کشور شده است.

نیروهای دموکراتیک سوریه شبه‌نظامیان وابسته به نظامیان تروریست آمریکایی هستند که در شرق و شمال شرق سوریه حضور دارند.

0% ...

آخرین اخبار

اذعان سنتکام به دست برتر و رویکرد تهاجمی ایران در مقابل متجاوزان


حماس: «نیکولای ملادینوف» مسئول تشدید تنش و تجاوزات دشمن صهیونیستی است


وزیر خارجه انگلیس: تشدید حملات اسرائیل به لبنان باید متوقف شود


انهدام سامانه گنبد آهنین رژیم اسرائیل در شمال فلسطین اشغالی توسط حزب الله + فیلم


سپاه پاسداران: مبدا تجاوز به دکل مخابراتی جزیره سیریک هدف قرار گرفت


بقائی: حمله پلیس هلند به همسر باردار مرد فلسطینی نقض فاحش حقوق بشر است


حماس : مردم فلسطین از جنایات وحشیانه اشغالگران نمی‌هراسند


عراقچی: تبادل پیام‌ها در ارتباط با خاتمه جنگ بین ایران و آمریکا در جریان است


طرح نتانیاهو برای غصب ۷۰ درصد اراضی غزه+فیلم


رایزنی مکرون با رهبران عرب منطقه درباره مذاکرات ایران و آمریکا