حماس: حملات به غزه جنایت جدیدی در کارنامه صهیونیستها است

يکشنبه 12 دی 1400
11:44
حماس: حملات به غزه جنایت جدیدی در کارنامه صهیونیستها است سخنگوی «جنبش حماس» در واکنش به حملات بامداد امروز (یکشنبه) نیروی هوایی رژیم صهیونیستی به مناطق مختلف باریکه غزه با اشاره به اینکه این رژیم جنایت جدیدی علیه ملت فلسطین انجام داده، تاکید کرد که مقاومت به وظیفه خود برای دفاع از ملت فلسطین و آزادسازی اماکن مقدس ادامه خواهد داد.

العالم - فلسطین اشغالی

«حازم قاسم» سخنگوی جنبش حماس تجاوزات بامداد امروز رژیم صهیونیستی به شمال و جنوب غزه را محکوم کرد و گفت که با این حملات جدید، جنایت دیگری به کارنامه جنایات رژیم غاصب اضافه شده است.

حازم قاسم افزود: اسرائیل با بمباران برخی مناطق نوار غزه، بر کارنامه جنایات خود علیه ملت فلسطین افزوده است.

وی تصریح کرد: مقاومت به وظیفه خود برای دفاع از فلسطین و آزادسازی مقدسات اسلام ادامه خواهد داد و تنها شکست و ناامیدی نصیب دشمن می شود.

سخنگوی حماس ادامه داد: مقاومت با در دست گرفتن سلاح به وظیفه اش در حمایت از فلسطینیان تا تحقق اهداف آنها و آزادسازی سرزمین فلسطین و احقاق حق بازگشت، ادامه خواهد داد.

وی گفت: ما به شیرمردان مقاومت که با شلیک موشک و ضدهوایی به حملات دشمن پاسخ می‌دهند و به مردم قهرمان فلسطین که در خط مقدم جبهه نبرد در مقابل دشمن در داخل زندان‌های اسرائیل در قدس اشغالی، کرانه باختری، غزه و النقب می‌ایستند، سلام و درود می‌فرستیم.

رژیم صهیونیستی بامداد یکشنبه به بهانه شلیک دو راکت از باریکه غزه به سمت سواحل تل آویو، مناطقی در شمال و جنوب نوار غزه را هدف حملات توپخانه‌ای و موشکی قرار داد.

0% ...

آخرین اخبار

شهادت یک فلسطینی در نزدیکی رام‌الله بدست نظامیان رژیم صهیونیستی


کسب چهار مدال و رتبه چهارم جهان در کشتی آزاد


فناوری هوشمند نابینای مصری برای دیدن جهان!


طلای جهانی جوانان؛ پیروزی قدرتمند کشتی‌گیر ایرانی در وزن ۷۰ کیلوگرم


هت‌تریک خاتون در آسیا / نماینده ایران صعود کرد


قشقاوی: دریافت هزینه خدمات از کشتی‌های عبوری از تنگه هرمز تصویب شد


وزارت دفاع عراق: ۹ مهر تاریخ نهایی خروج نیروهای بیگانه است


سرپرست وزارت دفاع: برخی بمب‌ها به‌صورت اختصاصی برای هدف قرار دادن ایران ساخته شده بودند


سفر هیات ایرانی به عراق در پی مشارکت عراقی‌ها در مراسم تشییع رهبر شهید


شعله‌های آتش در نوادا آمریکا؛دستور تخلیه ۱۴ هزار خانه صادر شد