پلیس هلند هزاران معترض به اقدامات قرنطینه را متفرق کرد

يکشنبه 12 دی 1400
18:20
پلیس هلند هزاران معترض به اقدامات قرنطینه را متفرق کرد شهر آمستردام امروز شاهد تظاهرات گسترده مخالفان اعمال قرنطینه‌های کرونایی بود.

العالم - اروپا

به نقل از رویترز، پلیس ضد شورش هلند روز یکشنبه کوشید با باتوم جمعیت چند هزار نفری را که روز یکشنبه در پایتخت هلند برای اعتراض به اقدامات قرنطینه و واکسیناسیون کووید-19 تجمع کرده بودند، متفرق کند.
شهردار آمستردام با صدور یک فرمان اضطراری و پس از نقض ممنوعیت برگزاری تجمعات عمومی در جریان آخرین موج شیوع ویروس کرونا، به پلیس اجازه داد تا میدان مرکزی موزه را پاکسازی کند.
معترضان که عمدتاً ماسک به صورت نداشتند و قوانین فاصله‌گذاری اجتماعی را زیر پا گذاشتند، دستور عدم برگزاری راهپیمایی را نیز نادیده گرفتند و به نشانه مخالفت با تدابیر دولت، با نواختن موسیقی و در دست داشتن چترهای زرد در یک خیابان اصلی به قدم زدن پرداختند.
هلند در 19 دسامبر وارد یک قرنطینه ناگهانی شد و دولت دستور داد همه فروشگاه‌ها به جز فروشگاه‌های ضروری، و همچنین رستوران‌ها، آرایشگاه‌ها، سالن‌های ورزشی، موزه‌ها و سایر مکان‌های عمومی دست‌کم تا 14 ژانویه تعطیل شود. تجمعات عمومی بیش از دو نفر تحت مجموعه محدودیت های فعلی ممنوع است.
مانند سایر کشورهای اروپایی، هلند این اقدامات را در تلاش برای جلوگیری از شیوع موج جدیدی از ویروس کرونا با سویه اومیکرون اعمال کرد که می‌تواند سیستم مراقبت‌های بهداشتی را تحت فشار قرار دهد.

0% ...

آخرین اخبار

بقائی: با هر جنایت ایرانیان را در دفاع از میهنشان منسجم‌تر می‌کنید


اربعین حسینی، جلوه‌ای از وحدت جهان اسلام در خاک عراق + ویدئو


اربعین حسینی در ایران: تجدید پیمانِ استقامت و مقاومت


سرلشکر عبداللهی: روی تابوت و تجهیزات جدید آمریکایی می‌ایستیم


یورش آرش‌های ارتش به مراکز و پایگاه‌ آمریکا در بحرین


مجتمع پزشکی الشفاء درباره فروپاشی نظام سلامت در غزه هشدار داد


چرا از نام بردن دو عامل اصلی نسل‌کشی، جنایات جنگی، جنایت علیه بشریت و تجاوز، یعنی ایالات متحده و اسرائیل، خودداری می‌کنید؟


تسهیل تجارت و ترانزیت؛ توافق جدید گمرکات ایران و جمهوری آذربایجان


تأکید بر پایبندی به حقوق بین‌الملل و امنیت منطقه


امیر سرتیپ نعمتی: محکم برای تأمین امنیت ایران ایستاده‌ایم