رئیس جمهوری عراق: سلیمانی در نجات کشورمان از داعش مشارکت کرد

چهارشنبه 15 دی 1400
17:53
رئیس جمهوری عراق: سلیمانی در نجات کشورمان از داعش مشارکت کرد رئیس جمهوری عراق امروز چهارشنبه با اشاره به نقش فرمانده شهید سپاه قدس در نبرد علیه داعش در این کشور گفت: فرمانده سلیمانی در لحظاتی دشوار نزد ما آمد و در نجات کشورمان از داعش مشارکت کرد.

العالم - عراق

«برهم صالح» این سخنان را امروز در مراسم دومین سالگرد شهادت «قاسم سلیمانی» فرمانده پیشین سپاه قدس و «ابومهدی المهندس» معاون الحشد الشعبی عراق که در منطقه سبز بغداد برگزار شد مطرح کرد.

وی در این مراسم که به همت الحشد الشعبی برگزار شد از نقش این دو شهید در جنگ علیه داعش و تروریسم سخن گفت.

صالح همچنین بر ضرورت پایان دادن به بحران های منطقه تاکید کرد و آن را نیاز فوری برای همه و از جمله عراق دانست.

رئیس جمهوری عراق گفت: ما امروز در برابر مسئولیت ملی بزرگ برای تحکیم پیروزی و حفاظت از آن و نیز قطع راه تروریست و حفاظت از صلح ملی قرار داریم.

صالح خواستار تشکیل دولتی شد که به گفته او توانایی مواجهه با چالش ها را دارد.

دولت آمریکا ۱۳ دی ۱۳۹۸ در اقدامی تروریستی، سرداران پیروزی و مقاومت، حاج قاسم سلیمانی و ابومهدی المهندس را در فرودگاه بین المللی بغداد، هدف حمله پهپادی قرار داد و به شهادت رساند.

0% ...

آخرین اخبار

حماس : مردم فلسطین از جنایات وحشیانه اشغالگران نمی‌هراسند


عراقچی: تبادل پیام‌ها در ارتباط با خاتمه جنگ بین ایران و آمریکا در جریان است


طرح نتانیاهو برای غصب ۷۰ درصد اراضی غزه+فیلم


رایزنی مکرون با رهبران عرب منطقه درباره مذاکرات ایران و آمریکا


شورای امنیت سازمان ملل درباره لبنان تشکیل جلسه می‌دهد


انتقاد نبیه بری از تلاش‌ها برای مقصر جلوه دادن حزب‌الله


عملیات شهادت طلبانه؛ 4 شهرک نشین صهیونیست در کرانه باختری زخمی شدند+ فیلم


شکار MQ-1 تا F-35؛ آسمان منطقه دیگر برای هواپیماهای آمریکایی امن نیست+ فیلم


چرا رژیم صهیونیستی حملات خود به جنوب لبنان را تسریع کرده است؟+ فیلم


تعداد شهدای لبنان به سه هزار و ۴۱۲ نفر رسید