آخرین ارزیابی باقری از روند مذاکرات وین؛ گفت‌وگوها مثبت و رو به جلو است

چهارشنبه 15 دی 1400
22:18
آخرین ارزیابی باقری از روند مذاکرات وین؛ گفت‌وگوها مثبت و رو به جلو است علی باقری در تازه ترین ارزیابی خود از روند مذاکرات در وین اظهار داشت که مذاکرات مثبت و رو به جلو جریان دارد.

العالم - ایران

«علی باقری کنی» این مطلب را چهارشنبه شب پیش از ورود به هتل کوبورگ و آغاز مذاکرات با نمایندگان طرف‌های مقابل مطرح کرد. او در پاسخ به سووال خبرنگاری که از او درباره نتیجه مذاکرات چند روز اخیر پرسید بیان داشت که تلاش‌ها برای دست یابی به نتیجه جریان دارد.

دور هشتم مذاکرات وین از دوشنبه هفته گذشته (۶ آذر) آغاز شد. گفت‌وگوها طی دو روز گذشته با برگزاری دیدارهای دو و چندجانبه میان هیأت‌های شرکت‌کننده در مذاکرات ادامه یافت و علی باقری کنی مذاکره کننده ارشد ایران با انریکه مورا، مذاکره کنندگان ارشد روسیه و چین و همچنین نمایندگان سه کشور اروپایی به طور جداگانه دیدار کرد.

باقری می‌گوید که رمز موفقیت مذاکرات وین دستیابی به توافق در زمینه لغو موثر تحریم های ظالمانه علیه ایران است. وی تصریح کرد که هرچقدر طرف مقابل ما آمادگی جدی‌تری برای لغو تحریم‌ها داشته باشد و اراده جدی تری برای پذیرش سازوکارهای مد نظر جمهوری اسلامی ایران در لغو تحریم‌ها داشته باشد به ویژه در دو موضوع راستی آزمایی و تضمین در مدت زمان کوتاه‌تری می‌توانیم به توافق دست پیدا کنیم.

0% ...

آخرین اخبار

سرپرست وزارت دفاع: صنعت دفاعی باید سریع‌تر از نیاز میدان نبرد حرکت کند


ساز ناکوک سنگاپور برای گروه موسیقی انگلیسی به دلیل برافراشتن پرچم فلسطین


مخالفت رژیم صهیونیستی با اجرای مرحله دوم آتش بس در غزه


خروش ۴ میلیونی زائران جهانی اربعین در عراق


عراقچی بر توسعه روابط ایران و اتیوپی و همکاری در بریکس تأکید کرد


جنبش مجاهدین فلسطین: اسرائیل به دنبال نسل‌کشی است نه آتش‌بس


بازتعریف نقش آسیای مرکزی در ترانزیت و انرژی با گذر از رقابت‌های سنتی


تلاش دیپلماتیک عربستان و ترکیه برای برقراری ثبات در قلب منطقه


اسامی مهمترین تاسیسات انرژی کشورهای عربی و رژیم صهیونیستی+ فیلم


فارن افرز: ابهام راهبردی در سیاست‌های دولت ترامپ، عامل اصلی شکست دیپلماسی با تهران است


پربیننده ترین خبرها

غازی حمد عضو دفتر سیاسی جنبش حماس: موضوع سلاح به مسائل دیگری مانند خروج اسرائیل از نوار غزه و بازسازی مرتبط است.


صدای انفجارهایی در سلیمانیه در کردستان عراق شنیده شد و گزارش‌های اولیه حاکی از آن است که این انفجارها ناشی از هدف قرار گرفتن مقر گروه‌های تروریستی جدایی‌طلب بوده است.


شمار مجروحان آمریکایی در جنگ با ایران به ۶۵۳ نفر رسید/۱۸ نفر کشته شدند


ترامپ مدعی دستیابی هیات صلح غزه به توافقی تاریخی شد


منابع عراقی از حملات جدید به مواضع تروریست‌های تجزیه‌طلب در اربیل و سلیمانیه خبر دادند.


پهپادهای ارتش مراکز راهبردی آمریکا را در کویت هدف قرار دادند


انفجارهای شدید در جنوب لبنان


عضو جهاد اسلامی: بند مربوط به سلاح در توافق شرم الشیخ شفاف نیست


ورود پیکر مطهر شهدای حمله آمریکایی-سعودی به کشور


نخست وزیر اسپانیا: همه منابع را برای مقابله با هجوم مهاجران بسیج می کنیم


ترامپ میان واقعیت تلخ و حقیقت ناگوار؛ فرسایش نیروهای متجاوز در سایه وضعیت "نه جنگ، نه صلح"