حمایت وزیران خارجه روسیه و ترکیه از اقدامات دولت قزاقستان برای برقراری ثبات

پنج‌شنبه 16 دی 1400
17:18
حمایت وزیران خارجه روسیه و ترکیه از اقدامات دولت قزاقستان برای برقراری ثبات وزارت خارجه روسیه امروز (پنج‌شنبه) اعلام کرد، وزرای خارجه روسیه و ترکیه به صورت مشترک از اقدامات دولت قزاقستان برای "احیای ثبات" در این کشور آسیای‌ میانه حمایت کردند.

العالم - آسیا

وزارت خارجه روسیه بعد از تماس تلفنی سرگئی لاوروف و مولود چاووش‌اوغلو، وزرای خارجه روسیه و ترکیه در بیانیه‌ای گفت: در راستای تحولات قزاقستان، این وزیران از تلاش‌های رهبری این کشور برای احیای نظم مبتنی بر قانون اساسی حمایت کردند.

براساس این بیانیه، سرگئی لاوروف همتای ترکیه‌ای خود را درباره تدابیر سازمان پیمان امنیت جمعی که در واکنش به درخواست کمک قاسم جومارت توکایف، رئیس‌جمهوری قزاقستان در خصوص وضعیت در این کشور گرفته شده است، مطلع ساخت.

طبق بیانیه مذکور، روسیه تحولات اخیر در قزاقستان را به عنوان "تلاش خارجی به منظور تضعیف خشونت‌آمیز امنیت و همبستگی در این کشور" در نظر می‌گیرد.

در این بیانیه آمده است: ما رویدادهای اخیر در این کشور برادر را به عنوان یک تلاش الهام‌گرفته خارجی، با استفاده از واحدهای مسلح آموزش‌دیده و مجهز به منظور تضعیف امنیت و یکپارچگی این کشور در نظر می‌گیریم. روسیه به رایزنی با قزاقستان و دیگر اعضای سازمان پیمان امنیت جمعی به منظور تحلیل و توسعه و در صورت لزوم، گام‌های بیشتر به ویژه تسهیل اجرای یک عملیات مبارزه با تروریسم به دست نهادهای امنیتی قزاقستان ادامه خواهد داد. مسکو از احیای سریع آرامش در قزاقستان حمایت می‌کند.

همچنین وزیران خارجه ترکیه و روسیه درباره تدارکات برای نشست شورای روسیه – ناتو رایزنی کردند.

در بیانیه وزارت خارجه روسیه آمده است: چاووش‌اوغلو به تدارکات برای نشست شورای روسیه – ناتو اشاره کرد که قرار است چهارشنبه هفته آتی (۱۲ ژانویه) برگزار شود تا پیشنهادات روسیه برای تضمین‌های امنیتی در اروپا بررسی شود. لاوروف تایید کرد که موضع مسکو درباره لزوم مذاکرات جدی روی این مساله با نظامیان مرتبط برای دستیابی به نتایج دقیق بدون وقت‌کشی است.

ایسنا

0% ...

آخرین اخبار

ویدئوگرافیک | پیروزی قاطع ایران؛ عقب‌نشینی آمریکا و رژیم صهیونیستی از حمله به ضاحیه و بیروت


 گفتگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و مصر


واقعیت رابطه آمریکا با اسرائیل


محور مقاومت، درهم شکننده اسرائیل


بانک‌ها بر کنترل نقدینگی و تأمین مالی تولید متمرکز شوند


نفس‌های آخر اورژانس غزه؛ 300 شهید و تخریب 80 درصدی ناوگان آمبولانس


حزب‌الله: معادله «ضاحیه در برابر شهرک‌های شمالی» را نمی‌پذیریم


پزشکیان: اجرای برنامه‌های حفظ پایداری بازار تسریع شود


پیش‌بینی 3 روز بدرقه و 24 ساعت تشییع پیکر امام شهید


انهدام گسترده پهپادهای دشمن محصول بازتعریف بازدارندگی پدافند هوایی بود