آغاز گردش درون جامعه‌ای "اُمیکرون"/ خطر افزایش چشمگیر موارد بیماری طی هفته‌های آینده

شنبه 18 دی 1400
11:54
آغاز گردش درون جامعه‌ای رییس اداره مراقبت مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت، گفت: متاسفانه ویروس اُمیکرون گردش خود را درون جامعه آغاز کرده و ممکن است ما را در طی چند هفته آینده با افزایش چشمگیر موارد مواجه کند.

العالم - ایران

دکتر قادری درباره وضعیت سویه اُمیکرون، گفت: عدم رعایت پروتکل‌های بهداشتی و عدم استفاده از ماسک کشورهای غربی را با چالش مواجه کرده است. در کشور ما در حال حاضر ۴۶۷ بیمار مبتلا به اُمیکرون شناسایی شده‌اند.

وی با بیان اینکه متاسفانه این ویروس گردش خود را درون جامعه آغاز کرده است، گفت: به طوری که ما بیمارانی را پیدا کردیم که در اماکن عمومی برخی شهرهای بزرگ بوده‌اند و این موضوع ما را نگران کرده است که به این معناست که انتقال درون جامعه‌ای این ویروس در کشور ما هم آغاز شده و ممکن است ما را در طی چند هفته آینده با افزایش چشمگیر موارد مواجه کند.

قادری ادامه داد: برخی استان‌ها بیشتر در معرض خطر هستند، مانند هرمزگان، تهران، خراسان رضوی، اصفهان و مازندران استان‌هایی هستند که باید بیشتر مراقب بحث اُمیکرون باشند و مداخلات اجتماعی خودشان را به نحو احسن انجام دهند.

ایسنا

0% ...

آخرین اخبار

بقائی: تا وقتی عضو NPT هستیم حق بهره‌مندی از انرژی هسته‌ای را داریم


رایزنی عراقچی با همتای جمهوری آذربایجان درباره تحولات منطقه


قوه قضائیه: جاسوس موساد به دار مجازات آویخته شد


اعتراف صهیونیست‌ها به کشته شدن ۱۸ سرباز و زخمی شدن ۹۱۰ نفر در درگیری‌های جنوب لبنان


ستاد حقوق بشر ایران «نقض فاحش حقوق بنیادین کودکان ایرانی در امارات» را محکوم کرد


رئیس قوه قضاییه: دشمن به‌دنبال تفرقه و ناامیدی در ایران است


بنت: طوفان الاقصی به یک زلزله سیاسی در "اسرائیل" منجر خواهد شد


سی‌ان‌ان: صهیونیست‌ها نگران توافق آمریکا با ایران هستند


ایران و پاکستان راههای توسعه همکاری در حوزه بهداشت و دارو را بررسی کردند


بقائی: آنچه بر ملت صلح‌دوست ایران تحمیل شده یک جنگ متعارف نیست