ریابکوف: دریایی از مشکلات در روابط روسیه و آمریکا وجود دارد

پنج‌شنبه 23 دی 1400
18:27
ریابکوف: دریایی از مشکلات در روابط روسیه و آمریکا وجود دارد معاون وزیر خارجه روسیه امروز در سخنانی اعلام کرد: در حال حاضر دلیلی برای برگزاری نشست جدیدی با آمریکا و متحدانش در خصوص پیشنهادهای امنیتی وجود ندارد.

العالم - اروپا

سرگئی ریابکوف معاون وزیر خارجه روسیه امروز پنجشنبه در واکنش به مذاکرات اخیر میان این کشور با آمریکا و ناتو در سخنانی اعلام کرد: در روابط روسیه و آمریکا دریایی از مشکلات وجود دارد، باید به آنها رسیدگی کرد.

معاون وزیر خارجه روسیه در این خصوص گفت: آمریکا و متحدانش به موارد کلیدی در پیشنهادهای امنیتی روسیه پاسخ منفی می دهند. در حال حاضر دلیلی برای برگزاری نشست جدید با آمریکا و متحدانش در خصوص پیشنهادهای امنیتی وجود ندارد.

سرگئی ریابکوف در این باره ادامه داد: واکنش آمریکا به اعزام نیرو توسط سازمان پیمان امنیت جمعی (پس از حوادث قزاقستان)، بدترین فرضیات روسیه در مورد نیات آمریکا در منطقه اوراسیا را تائید کرد.

وی در خصوص استقرار احتمالی زیرساخت های نظامی روسیه در کوبا و ونزوئلا نیز گفت: نمی خواهم چیزی را تائید یا رد کنم.

0% ...

آخرین اخبار

۵۴ هزار نفر از سفر حج بازماندند


گزارش العالم از روند احیای مجموعه ورزشی آزادی؛ بازسازی تأسیسات ورزشی آسیب‌دیده در پی تجاوز صهیونیستی ـ آمریکایی به ایران


انتشار قطعه موسیقی به یاد رهبر شهید انقلاب؛ «أنت حيّ»...


کاریکاتور |مقاومت مقابل ذلت


۹۳ هزار تُن پسته روانه بازارهای جهانی شد


دیدار و گفت‌وگو قالیباف با سلطان عمان


بقائی: برنامه‌ای برای بازرسی آژانس از تاسیسات هسته‌ای آسیب دیده نداریم


ایجاد مسیر‌های پروازی جدید با کشور عراق


ایران و کنیا؛ فصل تازه همکاری‌های اقتصادی


ویدئوگرافی |محرومیت ۲۵ تیم فوتبال و ۲۵۶ بازیکن از هر تورنمنت جهانی؛ سکوت فیفا در قبال جنایت‌های ورزشی در غزه