«هادی العامری» عازم اقلیم کردستان می شود

يکشنبه 26 دی 1400
07:31
«هادی العامری» عازم اقلیم کردستان می شود رهبر ائتلاف «فتح» عراق پس از دیدار با رهبر جریان صدر، به منظور دیدار با مقامات اقلیم کردستان عازم اربیل خواهد شد.

العالم - عراق

«هادی العامری» رهبر ائتلاف «فتح» عراق پس از دیدار با رهبر جریان صدر در شهر «نجف» به منظور دیدار با مقامات اقلیم کردستان عازم اربیل خواهد شد.

بر اساس این گزارش، هادی العامری قصد دارد در این سفر قریب الوقوع با «مسعود بارزانی» رهبر حزب دموکرات کردستان دیدار و گفتگو کند. العامری در جریان این دیدار در خصوص موضوع ائتلاف برای تشکیل دولت با مقامات اقلیم کردستان رایزنی خواهد کرد.

رهبر ائتلاف فتح پیش از این به دیدار «مقتدی صدر» رهبر جریان صدر در نجف رفته بود. این در حالی است که دادگاه فدرال عراق روز پنجشنبه طی حکمی فعالیت‌های هیئت رئیسه منتخب پارلمان را موقتاً تعلیق کرد. این حکم پس از آن صادر شد که پیشتر هیئت هماهنگی شیعیان عراق انتخاب محمد الحلبوسی به عنوان رئیس پارلمان را غیرقانونی اعلام و به دادگاه فدرال شکایت کرده بودند.

در حکم دادگاه فدرال آمده است که حکم تعلیق موقت فعالیت‌های هیئت رئیسه منتخب پارلمان به‌دلیل نقض برخی مفاد قانون اساسی و تخلف از آئین‌نامه داخلی صادر شده است. روز گذشته باسم الکنانی، تحلیلگر عراقی گفته بود: اتفاقات جلسه اول پارلمان نقض صریح قانون اساسی بود. همه اتفاقات از پیش برنامه ریزی شده بود. جریان صدر به همراه دیگر فراکسیون‌ها برای حذف هیئت هماهنگی شیعی از فرایند سیاسی تلاش کردند.

مهر

0% ...

آخرین اخبار

گزارش العالم از تداوم تجاوزات رژیم صهیونیستی و وخامت بحران انسانی در غزه + فیلم


تحلیلگر سیاسی: امضای الکترونیکی، جدیت کاهش تنش بین تهران و واشنگتن را اثبات می‌کند +فیلم


یمن در واکنش به امضای یادداشت تفاهم: پیروزی تاریخی ایران در برابر تجاوز است


تماس تلفنی وزیر امور خارجه قبرس با وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران


یدیعوت آحارانوت: ایران بزرگترین برنده است و این توافق، جایگاه تهران و حزب الله را تقویت می‌کند


پخش سرود ملی کشورمان و ادای احترام نظامی به ایران در برنامه پرمخاطب جام جهانی عراق +فیلم


پیام تبریک امامعلی رحمان به پزشکیان


زرداری: تفاهم‌نامه اسلام‌آباد لحظه‌ای تاریخی برای منطقه و جهان است


شکار در آشیانه؛ روایتی از جسورانه‌ترین عملیات نفوذ به قلب پایگاه آمریکایی


پلوسی: ما به جنگ رفتیم و باختیم/توافق ترامپ شکستی برای آمریکاست