6 گروه فلسطینی برای گفتگو وارد الجزایر شدند

يکشنبه 26 دی 1400
08:51
6 گروه فلسطینی برای گفتگو وارد الجزایر شدند
جنبش فتح شامگاه شنبه از ورود هیئت های 6 گروه فلسطینی به الجزایر برای شرکت در نشست «جامع» گروههای فلسطینی خبر داد.

العالم - فلسطین اشغالی

نمایندگان شش گروه فلسطینی «فتح، حماس، جهاد اسلامی، جبهه مردمی، جبهه دموکراتیک و جبهه خلق برای آزادی فلسطین – فرماندهی کل برای گفتگو وارد الجزایر شدند.

عبدالمجید تبون رئیس جمهور الجزایر ماه گذشته و در جریان دیدار با محمود عباس رئیس تشکیلات خودگردان فلسطین خبر داد که این کشور، میزبان نشست «جامع» گروههای فلسطینی خواهد بود.

گروههای فلسطینی پیش از این نیز قصد داشتند در قاهره نشست برگزار و شماری از مسائل میدانی و سیاسی درباره فلسطین را بررسی کنند، ولی این نشست لغو شد.

گروههای فلسطینی چند ماه پیش آخرین دور گفت‌وگوهای خود را در قاهره انجام دادند که منجر به توافق بر سر برگزاری انتخابات چند مرحله‌ای شد که مقدمه برگزاری گفت‌وگوی ملی فراگیر باشد.

کلید واژه ها
0% ...

آخرین اخبار

میزان توزیع سود سهام عدالت ۶۸ درصد رشد کرد


بیانیه شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی به مناسبت روز ملی خلیج فارس


ترامپ: به نتانیاهو گفتم در حمله به لبنان دقت کند!


عراقچی: صلیب سرخ به تعهدات خود در قبال حمله به ایران عمل کند


سرلشکر رضایی: کم‌ضررترین راهکار برای آمریکا پذیرفتن شروط ۱۰گانه ایران است/ دشمن خطا کند، از آنها اسیر می‌گیریم


دریادار ایرانی: آمریکایی‌ها از سلاح جدیدمان وحشت دارند


اولیانوف: روس‌اتم مصمم است طرح بوشهر با قدرت ادامه یابد


سی‌ان‌ان: ارزیابی واقعی از هزینه‌های جنگ آمریکا علیه ایران ۴۰ تا ۵۰ میلیارد دلار است


ترامپ نیروهای نظامی آمریکا در آلمان را کاهش می دهد


حمدان: تا اجرای تعهدات مرحله اول توافق آتش‌بس، مذاکره برای مرحله دوم بی معنا است