نقب در برابر اشغالگران صهیونیست پایدار خواهد ماند

پنج‌شنبه 30 دی 1400
21:23
کارشناس امور رژیم صهیونیستی گفت که رویدادهای نقب انسان را به یاد سخنان بن گوریون می اندازد که معتقد بود پایداری اسرائیل در صحرای نقب مانع سقوط تل آویو می شود.

العالم – فلسطین

نبیه عواضه در برنامه غیاهب الکیان که از شبکه خبری العالم پخش می شود، افزود: رژیم صهیونیستی در همین راستا اقدام به تقویت پایگاههای نظامی خود در نقب و دیگر مناطق فلسطین و احداث شهرک های صهیونیست نشین بیشتر در این مناطق کرد تا زمینهای فلسطینی بیشتری را غصب کند.

وی هدف از این اقدامات را وادار کردن فلسطینیان بدوی به مهاجرت و مصادره هر چه بیشتر اراضی آنان دانست اما تاکید کرد نقب و اهالی آن در برابر توطئه های اشغالگران صهیونیستی پایدار خواهند ماند.

0% ...

آخرین اخبار

یورش آرش‌های ارتش به مراکز و پایگاه‌ آمریکا در بحرین


مجتمع پزشکی الشفاء درباره فروپاشی نظام سلامت در غزه هشدار داد


چرا از نام بردن دو عامل اصلی نسل‌کشی، جنایات جنگی، جنایت علیه بشریت و تجاوز، یعنی ایالات متحده و اسرائیل، خودداری می‌کنید؟


تسهیل تجارت و ترانزیت؛ توافق جدید گمرکات ایران و جمهوری آذربایجان


تأکید بر پایبندی به حقوق بین‌الملل و امنیت منطقه


امیر سرتیپ نعمتی: محکم برای تأمین امنیت ایران ایستاده‌ایم


رهبر انصارالله: هدف اصلی دشمنان تغییر چهرۀ خاورمیانه و ایجاد اسرائیل بزرگ است


فرودگاه امام و مرزهای زمینی در خدمت زائران اربعین


وزارت خارجه یمن: شایعه حمله به بندر دمیاط صحت ندارد


از جبهه جنگ تا خدمت به زائران؛ تجلی ایثار زنان ایرانی در نگاه دولت