جولان کرونا در زندان‌های آل خلیفه در بحرین

جمعه 1 بهمن 1400
15:01
جولان کرونا در زندان‌های آل خلیفه در بحرین منابع بحرینی از شیوع بالای کرونا در بندهای زندانیان انقلابی و ابتلای بسیاری از آن‌ها به این ویروس خبر دادند.

العالم - بحرین

کمیته امور زندانیان در جنبش «شباب الدراز» بحرین در صفحه توئیتری خود نوشت که ویروس کرونا در زندان مرکزی «جو» به شدت شیوع یافته است. زندانی که بسیاری از انقلابیون در آن‌جا به سر می‌برند.

به نوشته این کمیته، یکی از زندانیان طی تماس تلفنی گفته است که ویروس کرونا به خصوص در ساختمان ۱۷ در این زندان شیوع پیدا کرده و تمامی زندانیان بند یکم به این ویروس مبتلا شده‌اند.

تعداد زیاد زندانیان انقلابی همزمان با کمبود فضا در زندان‌ها، موجب شده است تا سازمان‌های حقوق بشری و گروههای بحرینی بارها در خصوص خطر شیوع کرونا در میان زندانیان هشدار بدهند. طبق گزارش‌ها زندانیان نیز چند مرتبه در اعتراض به وضعیت بد بهداشتی زندان «جو» دست به اعتراض زده‌ و سرکوب شده‌اند.

در این خصوص هفته گذشته منابع بحرینی از ابتلای دهها نفر در زندان «جو» به کرونا خبر داده و در خصوص هرگونه اتفاقی برای زندانیان هشدار دادند. به گفته بحرینی‌ها در صورت ادامه یافتن بی توجهی مقامات بحرینی به وضعیت زندان‌ها، سرنوشت «حسین احمد عیسی برکات» که در ماه ژوئن ۲۰۲۱ به دلیل کرونا در زندان جان خود را از دست داد، در انتظار دیگر زندانیان انقلابی خواهد بود.

0% ...

آخرین اخبار

رهبر انصارالله یمن: ایستادگی ایران، الگوی مقابله با دشمن مشترک است


المشاط: امت اسلامی باید برای مقابله با طرح «اسرائیل بزرگ» متحد شود


طنین فریاد الله اکبر مردم سراسر کشور در لبیک به رهبر انقلاب


سنتکام: هیچ کشتی را در تنگه هرمز اسکورت نمی‌کنیم


بازگشت قالیباف و هیئت مذاکره‌کنندهٔ ایران از قطر


جنگنده‌های صهیونیستی روستاها و ساختمان‌های مسکونی در نبطیه را هدف قرار دادند


پزشکیان: عید قربان پیام رسای کرامت، آزادگی و نهراسیدن از فرعون‌های زمانه است


اشارهٔ رهبر معظم انقلاب به پیش‌بینی رهبر شهید دربارهٔ پایان عمر رژیم صهیونی + فیلم


قدردانی پزشکیان ازتلاش‌های دیپلماتیک عمان برثبات منطقه


رهبر انقلاب در پیام حج: با سلاح الله اکبر بود که ملّت مسلمان ایران در چهل و هفت سال قبل قیام کرد