واکنش دبیرکل النجباء به جنایت تازه داعش در عراق

شنبه 2 بهمن 1400
05:11
واکنش دبیرکل النجباء به جنایت تازه داعش در عراق
دبیرکل النجباء عراق در واکنش به کشته شدن ۱۱ نفر از نیروهای عراقی به دست عناصر تروریستی داعش در استان دیالی گفت که این جنایت نشان می‌دهد این گروه تروریستی همچنان در مناطق قابل نفوذ عراق، فعال است.

العالم-عراق

شیخ «اکرم الکعبی» دبیرکل جنبش النجباء عراق کشته شدن 11 نیروی عراقی به دست داعش در منطقه «العظیم» استان دیالی را محکوم کرد و گفت که این جنایت نشان می‌دهد داعش همچنان در مناطق قابل نفوذی که از لحاظ امنیتی ضعیف هستند، فعال است.

الکعبی تصریح کرد: ما خواستار عملیات پاکسازی واقعی به ویژه در مناطق بین دو استان دیالی و صلاح الدین هستیم.

وی تأکید کرد که جدیتی در مقابله با تروریسم در عراق وجود ندارد و ما خواهان عملیات واقعی برای پاکسازی و حفاظت از ساکنان این مناطق هستیم.

در حمله تروریستی روز جمعه بازمانده‌های داعش به منطقه «العظیم» واقع در 60 کیلومتری شمال بعقوبه مرکز استان دیالی، دست کم 11 نظامی عراقی کشته شدند.

منطقه «العظیم» به دلیل شکاف امنیتی بین مناطق بین دو استان دیالی و صلاح الدین در معرض حملات داعش قرار دارد.

عراق در دسامبر سال 2017، پس از حدود سه سال و‌نیم درگیری با داعش که حدود یک سوم کشور را اشغال کرده بود، آزادسازی تمام سرزمین های خود از چنگال این گروه تروریستی را اعلام کرد، اما عناصر باقی مانده‌ای از داعش هنوز در مناطقی از بغداد، صلاح الدین، دیالی، کرکوک، نینوا، الانبار و… فعالیت دارند.

تسنیم

0% ...

آخرین اخبار

رد اتهام‌زنی بی‌مبنای کره‌جنوبی علیه ایران/هشدار سفیر درباره عملیات پرچم دروغین


عبور ۲۳ فروند کشتی از تنگه هرمز با هماهنگی نیروی دریایی سپاه در شبانه روز گذشته


جنگ علیه ایران، پنتاگون را فرسوده و آمادگی ارتش آمریکا را کاهش داده است +فیلم


تاکید تهران و اسلام آباد بر تقویت مناسبات اقتصادی و حمایت از روندهای دیپلماتیک


ایران در آماده‌باش کامل؛ ترامپ در منگنه عقب‌نشینی و فشار داخلی + فیلم


گفت وگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و فرانسه در باره خاتمه جنگ


ترامپ ادعاهای خود را درباره توافق احتمالی با ایران تکرار کرد/ به زودی برای پایان دادن به درگیری به توافق خواهیم رسید/ گاف تازه ترامپ/ ترامپ عمان را هم تهدید کرد


عراقچی با وزیر امور خارجه نیوزلند گفت‌وگو کرد


رسانه‌های عبری: خلع سلاح حزب‌الله هدفی غیرواقع‌بینانه است


تلفات اسرائیل در لبنان/ تداوم بمباران شدید جنوب لبنان/ هشدار صهیونیست‌ها برای تخلیه شهر «صور»