سکوت نوری المالکی درباره «شخصی‌سازی اختلافات» شکست

پنج‌شنبه 7 بهمن 1400
17:43
سکوت نوری المالکی درباره «شخصی‌سازی اختلافات» شکست رئیس ائتلاف دوله القانون با شکستن سکوتش در قبال تلاش برخی طرف‌ها برای شخصی‌سازی اختلافات گفت، در راستای منافع مردم عراق، دستش برای بهترین روابط دراز است.

العالم - عراق

«نوری المالکی» رئیس ائتلاف دوله القانون سکوت خود را درباره روابط سیاسی و اختلافات موجود شکست و گفت که از موضع قدرت صحبت می‌کند و دستش برای بهترین روابط دراز است.

وی در یک مطلب در توئیتر نوشت: «عادت دارم که در زندگی سیاسی و اجتماعی خود به کسانی که اختلافات سیاسی و ملی را شخصی می‌کنند؛ پاسخی ندهم. پاسخ من به آن‌ها در عرصه سیاسی و امنیتی و دفاع از عراق و امنیت شهروندان و منافع آن‌ها و مقابله با کسانی که ریخته شدن خون مردم را کم اهمیت می دانند و اموال، دارایی‌ها و آزادی‌ها را مصادره می‌کنند، است».

المالکی افزود: «من از موضع قدرت و اقتدار و احساس مسئولیت به همه کسانی که به دنبال اختلافات، کینه و نفرت هستند می‌گویم که دست من برای بهترین روابط دراز است، البته اگر به نفع عراق و مردم آن باشد. در غیر این صورت من هرگونه رابطه و مشارکت با هیچ طرفی که به منافع عراق و حیثیت مردم لطمه می زند را دوست ندارم و از آن استقبال نمی‌کنم».

این در حالی است که اخیرا گزارش‌هایی در خصوص وجود یک پروژه آمریکایی - اماراتی مبنی بر دامن زدن به اختلافات شخصی میان دو قطب بیت شیعی در "الاطار التنسیقی" (چارچوب هماهنگی) و جریان صدر به منظور تضعیف این مولفه مهم سیاسی در عراق منتشر می‌شود.

0% ...

آخرین اخبار

تیراندازی در دبیرستانی در جنوب فیلیپین ۴ کشته و ۹ زخمی برجای گذاشت


اوچا: ۳۵۰ امدادگر در سال ۲۰۲۵ در جهان کشته شدند؛ بیش از نیمی در غزه


رئیس مجلس فردا به عراق سفر می‌کند


شاهکار مهندسین ایرانی در برقراری جریان برق فقط در ۵۰ دقیقه پس از حمله اشغالگران صهیونیست


دعوت به حضور ملت بزرگ ایران در اربعین رهبر شهید


سی‌ان‌ان: داماد ترامپ در دیدار۴ ساعته، نتانیاهو را برای پیشبرد طرح غزه تحت فشار گذاشت


پیروزی قاطع ایران بر آمریکا و اسرائیل در عرصه‌های نظامی و سیاسی آشکار است


نارضایتی از تصمیم‌های لحظه‌ای و نگاه تحقیرآمیز ترامپ به کشورهای منطقه


تیم ایران در جمع بهترین‌های مسابقات بین‌المللی سامبو نظامیان


سخنگوی وزارت خارجه: حمله پهپادی به دفتر رئیس اقلیم کردستان عراق مشکوک است