طرح سازش؛ رئیس رژیم صهیونیستی به امارات سفر می‌کند

شنبه 9 بهمن 1400
14:48
طرح سازش؛ رئیس رژیم صهیونیستی به امارات سفر می‌کند منابع خبری اعلام کردند که برای اولین بار پس از قرارداد سازش، «اسحاق هرتزوگ» رئیس رژیم صهیونیستی فردا (یکشنبه) به امارات سفر می‌کند.

العالم ـ فلسطین اشغالی

محمد آل خاجه سفیر امارات در فلسطین اشغالی اعلام کرد که امارات فردا (یکشنبه) پذیرای اسحاق هرتزوگ رئیس رژیم صهیونیستی خواهد بود.

این سفر رییس رژیم صهیونیستی قرار بود 9 ژانویه (19 دی ماه) انجام شود که به دلیل شرایط «کرونایی» در امارات به تعویق افتاد.

امارات قرارداد سازش با رژیم صهیونیستی را در تاریخ ۲۵ شهریور ۱۳۹۹ به صورت رسمی در حضور «دونالد ترامپ» رییس جمهوری پیشین آمریکا امضا و رابطه چندین ساله غیرعلنی خود را با صهیونیست‌ها آشکار و رسمی کرد.

قرارداد سازش امارات و کشورهایی کوچکی همچون بحرین با رژیم صهیونیستی موجی از اعتراضات مردمی در منطقه را در پی داشت و معترضان، این اقدام امارات و بحرین را خیانت به آرمانهای فلسطین عنوان کردند.

0% ...

آخرین اخبار

گفت‌وگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و عربستان سعودی


توسعه همکاری‌های ایران و هند در حوزه انرژی بررسی شد


قدردانی پزشکیان از میانجیگری های پاکستان


صنعا برای نبرد «شکستن محاصره» آماده می‌شود


قالیباف وارد تهران شد


تفاهمنامه ایران و آمریکا چگونه دست رژیم صهیونیستی را در جنوب لبنان بست


بازگشت اهالی شهرک حبوش در جنوب لبنان به رغم ادامه تجاوزات صهیونیست‌ها


دادگاه نتانیاهو پس از ۱۷ ماه به پایان رسید


اردوغان: "اسرائیل" با کوچکترین چشم‌انداز صلح در منطقه مخالفت می‌کند


لو پن: ایران قدرتمند از گذشته از جنگ خارج شد