حکم اعدام ۱۰ عضو اخوان المسلمین صادر شد

يکشنبه 10 بهمن 1400
22:25
حکم اعدام ۱۰ عضو اخوان المسلمین صادر شد دادگاه ویژه مسایل تروریسم مصر امروز یک شنبه حکم اعدام ۱۰ نفر از اعضای گروه اخوان المسلمین را صادر کرد.

العالم - مصر

خبرگزاری فرانسه از قاهره خبر داد دادگاه ویژه پرونده‌های تروریسم مصر این افراد را به اتهام ارتکاب اقدامات خشونت آمیز علیه نیروهای پلیس بین سال‌های 2013 تا 2015 مجرم شناخته و به اعدام محکوم کرد.

اداره تروریسم دادگاه جنایات قاهره طبق قوانین این کشور بعد از صدور حکم، پرونده این افراد که همگی عضو گروه اخوان المسلمین هستند را به مفتی کشور ارسال کرد تا بعد از اعلام تایید، حکم آنها جنبه اجرایی به خود بگیرد.

یکی از این 10 نفر فراری و تحت تعقیب بوده و به طور غیابی محکوم شده است.

براساس کیفرخواست اعلام شده این افراد رهبری گروهی را به عهده داشتند که بین سال‌های 2013 تا 2015 دست به اقدامات خشونت آمیز علیه نیروهای پلیس و مراکز امنیتی زده است.

گفتنی است بعد از کودتای ارتش به رهبری عبدالفتاح السیسی علیه محمد مرسی در جولای 2013 شمار قابل توجهی از گروه اخوان المسلمین به مخالفت با این اقدام پرداخته و در قاهره دست به تحصن زدند اما دولت سیاسی این تحصن را به خاک و خون کشید.

از زمان روی کار آمدن سیسی او رویکرد سرکوب شدید اخوان المسلمین را در پیش گرفت به نحوی که در حال حاضر اکثریت رهبران این گروه در زندان به سر می‌برند.

در حالی که طی ماه‌های جولای و نوامبر گذشته نیز به ترتیب 24 و 22 حکم اعدام علیه اعضای این گروه صادر شده است.

0% ...

آخرین اخبار

پزشکیان انتخاب رئیس جمهور جدید عراق را تبریک گفت


روایت سخنگوی وزارت خارجه ایران از مذاکرات اسلام آباد


وزیر خارجه پاکستان: به نقش آفرینی برای کمک به صلح ادامه می دهیم


پایان مذاکرات اسلام آباد / زیاده خواهی آمریکا مانع از دستیابی به چارچوب مشترک و توافق شد


تکذیب ادعای سنتکام درباره ورود شناورهای آمریکایی به تنگه هرمز


آمادگی بیش از ۲۱ میلیون «جان‌فدا» برای دفاع از ایران


آخرین اخبار از مذاکرات ایران و آمریکا در پاکستان


پزشکیان: شجاعانه مذاکره می‌کنیم/حافظ منافع ایران هستیم


حماس: تداوم جنایات اسرائیل در غزه نشانگر ضرورت اجرای مرحله نخست توافق آتش‌بس است


نزار آمیدی رئیس جمهور عراق شد